İşsiz ses sanatçısı 7 aydır ev kiramı ödeyemiyorum buzdolabım bomboş.

İşsiz ses sanatçısı 7 aydır ev kiramı ödeyemiyorum buzdolabım bomboş.
Korona virüs nedeniyle getirilen kısıtlamalar birçok müzisyenin maddi zorluk yaşamasına sebep oldu. Geçimini ses sanatçılığı yaparak kazanan Sibel Çeliker Balıkçı, sosyal medya hesabından bir senedir işsiz olduğunu belirterek “İşsizim. 7 aydır kiramı ödeyemedim. Allah rızası için bana yardım edin” diyerek yardım çağrısında bulundu.

Birileri bu sanatçıları kurtarsın. İnkar etmeyin görün bunları

Çağın vebası olarak bilinen korona virüsün  salgını, en çok vuran meslek gruplarından biri de müzisyenler. Müzisyenler ayakta kalma mücadelesi verirken bazıları da ekonomik kriz ve işsizlik nedeniyle canını kıydı. Pandemi ile birlikte işsiz kalan müzisyen Sibel Çeliker Balıkçı, yaşadıklarına isyan etti.
Sosyal medya hesabından "Sevgili arkadaşlar 3 çocuk annesiyim ses sanatcisiyim ve 1 yıldır pandemiden dolayı işsizim 7 aydır kirami odeyemedim Allah rızası için bana yardım edin en azından sayfada rt yaparsanız sevinirim" paylaşımını yaptı.

Sibel Çeliker Balıkçı zor durumda olduğunu her fırsatta dile getiriyor. Balıkçı bir 9 gün önce de sosyal medya hesabından yardım çağrısında bulunarak “Dolabımı dolduramıyorum, çocuklarım meyve yesin istiyorum” diyerek yaşadıklarına isyan etti.

Balıkçı: “En küçük çocuğum tablet istiyor, herkesin elinde görüp ağlıyor ama ben alamıyorum. Ben normalde kimseden para istemem ama artık çalışamıyoruz, destek de alamıyoruz. Yardım edilmesi lazım. Bin 100 liralık yardım verdiler onunla da birikmiş kiramı ödedim, doğalgazı korkudan yakamadık bütün kış. Kızımın canı bir şey çekiyor ona alsam diğerine alamıyorum. Paramız olunca alırız diyorum, o bile anlıyor.”

 

İlgili Haberler