Müzisyen babanın üniversiteli kızı isyan etti

Müzisyen babanın üniversiteli kızı isyan etti
Korona virüs salgını kapmasında alınan normalleşme adımlarında müzisyenler ve eğlence mekanlarına yönelik bir adım atılmamasına tepkiler sürüyor. Babası müzisyen olan üniversite öğrencisi genç kız, 1,5 yıldır ailesinden harçlık alamadığını söyleyerek yaşadıklarına isyan etti.

1,5 yıldır harçlık alamıyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, pazartesi günü Kabine Toplantısı''nın ardından düzenlendiği basın toplantısında, korona virüs ile mücadele kapsamında haziran ayına ilişkin kademeli normalleşme takvimini açıkladı.

Erdoğan’ın açıkladığı normalleşme takviminde müzisyenler ve eğlence mekanlarına yönelik bir adım atılmaması büyük tepkilere neden oldu. Aralarında ünlü sanatçıların da yer aldığı müzik sektörü temsilcileri ve aileleri özellikle sosyal medya üzerinden paylaşımlar yaparak tepkilerini dile getirdiler.

Bu tepkilerinden biri de İstanbul’da öğrenim gören üniversitesi öğrencisi Aleyna Akdemir’den geldi. Müzisyen babasının 1,5 yıldır çalışmadığını ve ailesinden o günden bu yana harçlık alamadığını belirterek isyan etti.

Akdemir paylaşımında, “....benim babam müzisyen ve 1,5 yıldır çalışmıyor? 1,5 yıldır ben ailemden harçlık almıyorum lütfen ağzı olan konuşmasın..” ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler