Kaza saniye saniye kaydedildi

Kaza saniye saniye kaydedildi
Fatih Çakmakçılar Yokuşu'nda Tarihi Büyük Yeni Han'da klima montajı yapan Hamit Çetin, bir anda dengesini kaybederek yere çakıldı. Bu sırada yoldan geçenler son anda kurtuldu.

İstanbul''da Fatih Çakmakçılar Yokuşu''nda Tarihi Büyük Yeni Han''da klima montajı yapan Hamit Çetin, bir anda dengesini kaybetti. Yaklaşık 10 metre yükseklikten yere çakılan Çetin ağır yaralandı.

Kaza sırasında yoldan geçen kadın, klima ve düşen Çetin''in altında kalmaktan son anda kurtuldu.

Çevredeki esnaf yaralının yardımına koşarken hemen sağlık ekiplerine haber verildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, olay yerinde ilk müdahalesini yaptığı yaralı işçi ardından Samatya''daki İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi''ne kaldırıldı. Çetin''in tedavisinin devam ettiği öğrenildi.

"KENDİNİ İPE BAĞLAMIŞ"

Sesler üzerine dışarı çıktıklarını söyleyen esnaf Murat Alp, "Dışarı çıktığımızda bir kişi yukarıdan düşmüştü. Biz de hemen ambulansa haber verdik. Tam o esnada geçen kadın bizim yabancı müşterilerimizden. Ama düşen adama buraya çıkmanın riskli olduğu söylenmiş. Ancak düşen adam kendisi yukarı çıkmış. Hatta adam düşmemek için kendini ipe bağlamış ama ip kopmuş" ifadelerini kullandı.

Kaynak: DHA 

İlgili Haberler