İstanbul'da kadın cinayeti! Eşini öldürüp hiçbir şey olmamış gibi işe gitti

İstanbul'da kadın cinayeti! Eşini öldürüp hiçbir şey olmamış gibi işe gitti
İstanbul Fatih'te Mahmut Gürler isimli erkek, 2 çocuğunun annesi Melek Gürler'i kömürlükte boğarak öldürdü. Mahmut Gürler, cinayetten sonra hiçbir şey olmamış gibi işe gitti.

Olay, geçen Çarşamba Yavuz Sultan Selim Mahallesi, Kanısıcak Sokak'ta yaşandı. Mahmut Gürler adlı erkek, 2 çocuğuna evde oturmalarını söyleyerek eşi Melek Gürler'i kömürlüğe götürdü. Burada eşini boğarak katleden Mahmut Gürler, cinayetten sonra binadan ayrılarak iş yerine gitti.

Olaya ilişkin soruşturma başlatan polis, Mahmut Gürler'i gözaltına aldı. 2 çocuk annesi Melek Gürler ise dün Eyüpsultan Mezarlığı'na toprağa verildi.  

"BEYANLARI YALAN"

Uzun yıllardır aileyi tanıdığını ifade eden Kadir Yavuz, "2 kızları var biri 8 biri 2 yaşında. Daha önceden de uzaklaştırması vardı. Kumar oynuyordu. 'Ev alacaktım para vermedi ailesi.' diye beyanlarda bulunmuş ama o yalan. Doğrusu kumar oynuyordu. Tahminim eşinden para istedi. Bodruma indirmiş öldürmüş, öldürdükten sonra iş yerine tekrar gitmiş. Hiçbir şey olmamış gibi işe gitmiş. 2 saat sonra iş yerinde patronuna hanım evde yoktu ben tekrar gidip bakayım demiş. Geri gelmiş gelince de herkesi aramış ulaşamıyorum diye. Kızın ailesi koştular eve gittiler. İniyorlar bakıyorlar ki ölmüş. Ambulans çağırdılar. Savcı geldi." ifadelerini kullandı.