İstanbullu Gelin 71 yeni bölümünde neler olacak?

İstanbullu Gelin 71 yeni bölümünde neler olacak?
Cuma akşamlarının sevilen dizisi İstanbullu Gelin yeni bölümü bu akşam yayınlanacak mı, son bölümde ne oldu, yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte son detaylar.

Başrollerini Aslı Enver ile Özcan Deniz’in paylaştığı İstanbullu Gelin yeni bölümü bu akşam yayınlanacak mı? Sorusu cevabını buldu. Son bölümde İpek, Fikret tartışması konakta işleri karıştırmıştı. İstanbullu Gelin ile ilgili işte son detaylar. 

İSTANBULLU GELİN SON BÖLÜMDE NE OLDU

Fikret, İpek ve Okan’ı birlikte görünce öfkesini saklayamaz ve Okan ile gerilirler. İpek, Fikret tartışması konakta da yankı bulacaktır. Süreyya ve Faruk’un toparlama adımları ise İpek’in alacağı kararı etkilemez. Adem ise Dilara’nın erken doğum tehlikesi nedeniyle Bursa da yaşamak için harekete geçer. Adem’in, Güneş’le bu bilgiyi paylaşmaması Güneş’in kafasındaki sorulara cevap aramasına sebep olur. Esma’nın hastalığının etkileri konakta bazı olaylar yaratır ve Süreyya acil bir karar alır. Fikret’in kendisini iyice yalnız hissetmesi yeni bir başlangıca işaret etmektedir.

İSTANBULLU GELİN YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI

Esma’nın hastalığı ve İpek’in gidişi sonrası konakta yeni bir dönemin başladığı hissedilmektedir. Fikret, Adem’le aldıkları karar nedeniyle kendisini güçlü hissetmektedir, pes etmeyecektir. Adem ile Güneş’in ilişkisinin ciddileşme adımları attığını fark eden Dilara gittikçe yalnızlaşmaktadır. Süreyya’nın konaktaki hakimiyeti durumların getirisi olarak artarken, Esma’nın kırılması ise konağın içerisinde soğuk rüzgarlar esmesine neden olur. Faruk, Fikret’in tekrar Adem ile yakınlaşıp iş yapacağını öğrenince önemli bir karar aşamasına gelir. Dilara’nın doğum sancıları gelir ve Faruk ile Adem Dilara’yı doğuma yetiştirirler. Ve daha sonra müjdeli haber gelir bunu duyan Adem sevincini Faruk ile birlikte yaşar.

İSTANBULLU GELİN BU AKŞAM YAYINLANACAK MI

Cuma günlerinin sevilen dizisi İstanbullu Gelin son bölümü ile izleyici ekrana kitlenmişti. Başrollerini Özcan Deniz ve Aslı Enver’in oynadığı İstanbullu Gelin dizisi yeni bölümü ile bu akşam ekranlarda olacak.