İstanbullu Gelin son bölüm ve 63. bölüm fragmanı

İstanbullu Gelin son bölüm ve 63. bölüm fragmanı
İstanbullu Gelin 62. son bölümü dün akşam yayınlandı. Peki İstanbullu Gelin 63. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yeni bölümde Garip Esma Sultan'a büyük bir sürpriz yapıyor.

Büyük bir heyecanla izlenen İstanbullu Gelin 62. son bölüm dün akşam ekranlara geldi. Hemen ardından İstanbullu Gelin 63. bölüm fragmanı yayınlandı mı yayınlanmadı mı diye merak edilmeye başlandı. Son bölümde Ülfet'in bütün sırları ortaya çıkıyor ve kocasını nasıl öldürdüğünü anlatıyor. Ülfet canlı yayına çıkıp önemli açıklamalarda bulunacağını söylüyor oğullarına. Canlı yayın açıldığında ise herkes Ülfet'in anlattıkları karşısında donup kalıyor. Ülfet,'Yaptığım en zor basın toplantısı bu' deyip itiraf etmeye başlıyor. 

Kendimden kaçma nedenim geçmişte eşimin ölümüne sebep olmam. Eski eşim beni aldattığını söyledi. Ben de onunla yüzleşmek için bulunduğu eve gittim. Orada tartıştık, kendimi korumak isterken itmişim ve düştü. Kazaydı...Korkmuştum. Polise bunu anlatamayacağımı düşündüm. Zaman geçti aradan ve eşimin kaybolduğunu bildirdim. Zannetmiştim ki herkes beni kabul ederse bende kabul ederim. Bu da benim size feda hediyem olsun" diyor. Canlı yayını izleyen Esma Hanım, Süreyya, Faruk şoka giriyor.  Öte yandan Faruk'un oğlu okuldan bir kıza aşık oluyor. Faruk ile Süreyya'yı yeni bir macera bekliyor. 

İSTANBULLU GELİN 63. BÖLÜM FRAGMANI

İstanbullu Gelin 63. bölüm fragmanı yayınlandı. Boran ailesi Bursa'daki evlerine geri dönüyor. Konaktan birden Garip çıkıyor. Daha sonra Garip Esma'ya sürpriz yapacağını ve gözlerini kapatmasını söylüyor. İçeri giren Boran ailesi Esma Sultan'a yapılan sürprizi görünce şaşkına dönüyor. Esma'nın ise ağzı açık kalıyor. Acaba Garip'in Esma Sultan'a yaptığı sürpriz ne merak konusu. Yeni bölüm bu cuma 20.00'da Star TV ekranlarında yayınlanacak

screenshot_2-046.png

İSTANBULLU GELİN SON BÖLÜM

Adem’in vereceği karar Boranlar için büyük bir sürpriz olacak. Fikret, Sedef’ten aldığı bilgilerle sarsılmış, ne yapacağını kestirememektedir. Ülfet, sandıktaki bilgilerinin saçıldığından habersiz yoluna devam ederken, Süreyya ile en derin yarası üzerine yüzleşmek zorunda kalır. Fikret, eldeki bilgileri Faruk’la paylaşınca Ülfet için bambaşka bir dönemin başlayacağı netleşir. Adem’in vereceği karar ise Boranlar için büyük bir sürpriz olacaktır.