İşte Hilal Altınbilek'in estetiksiz hali!

İşte Hilal Altınbilek'in estetiksiz hali!
Oyuncu Hilal Altınbilek'in estetiksiz hali görenleri şaşırtmaya yetti. Peki Hilal Altınbilek kimdir, nereli ve kaç yaşında? Tüm detaylar haberimizde. 

Son dönemin yıldızı parlayan oyuncularından biri olan şu an Bir Zamanlar Çukurova dizisinde boy gösteren Hilal Altınbilek'in estetiksiz hali ortaya çıktı. En çok konuşulan isimlerden Hilal Altınbilek kimdir, nereli ve kaç yaşında gibi soruları da beraberinde getirdi. Altınbilek'in çenesini yaptırdığı, elmacık kemiklerini belirginleştirdiği, bununu ve dişlerini yaptırdığı ayrıca dudaklarına da dolgu yaptırdığı iddia edildi. Oyuncu ise estetikli hali hakkında bir gazeteye verdiği röportajda şöyle demişti: "Sadece dişlerimi yaptırdım. Dişlerimin eskiden geride olması, şimdi hafif öne doğru gelmesi bütün çene ve ağız yapımı değiştirdi." Ama oyuncunun önceki halinde burnunun geniş olduğu görülünce burnuna da estetik yaptırmış söylemlerini de getirdi.

İŞTE HİLAL ALTINBİLEK'İN ESTETİKSİZ HALİ
hilal-001.jpg


HİLAL ALTINBİLEK KİMDİR NERELİ VE KAÇ YAŞINDA

21 Ocak 1991 tarihinde İzmir'de dünyaya gelen Hilal Altınbilek, oyunculuk eğitimini İstanbul'da Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde aldı. Ayrıca Çağdaş drama topluluğundan ve Ali Haydar Elçığ'dan da oyunculuk eğitimi gördü. 'Derin Sular' dizisi ile ekranlara adım atan Hilal Altınbilek, bu dizide Şükrü Özyıldız ile başrolde yer aldı. 2013 yılında "Karagül" dizisinde Ece Uslu, Yavuz Bingöl ve Mesut Akusta ile başrolleri paylaştı. Burada 'Özlem' karakteri ile geniş kitlelerce tanındı. Hilal Altınbilek, 2018 yapımı Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Vahide Perçin, Uğur Güneş ve Murat Ünalmış’la birlikte başrollerden birini üstleniyor.