İtalyanlar duyurdu! Galatasaray ve Balotelli...

İtalyanlar duyurdu! Galatasaray ve Balotelli...
Andone, Diagne ve Babel'i gelecek sezon kadrosuna düşünmeyen ve Falcao'nun durumunun da belirsiz olduğu Galatasaray'da gündem golcü transferi... Bu doğrultuda İtalya'dan sarı-kırmızılı taraftarlara müjde gibi bir haber geldi. İşte detaylar...

Dünyayı etkileyen yeni tip corona virüsü salgını sonrası lige verilen arayı fırsata çevirmek isteyen Galatasaray'da transfer çalışmaları hız kazandı.

Gelecek yıl da şampiyonluğa oynayacak bir kadro oluşturmayı hedefleyen Aslan'ın öncelikli hedeflerinden biriyse golcü transferi...

Radamel Falcao'nun sezon sonunda takımdan ayrılacağı iddiaları sonrası golcü arayışlarını hızlandıran Cimbom'un adı Mario Balotelli, Hulk ve birçok oyuncu ile anılırken, İtalyan futbolcuyla ilgili sıcak gelişmeler yaşanıyor.

 

Brescia'yla yollarını ayırmaya hazırlanan Mario Balotelli için Galatasaray ve Vasco da Gama'nın devrede olduğu iddia edildi.

İtalyan yıldızın menajeri Mino Raiola, Balotelli'nin yeni sezonda hangi takımın formasını giyeceğinin önümüzdeki günlerde belli olacağını belirtti.

Galatasaray'da Mario Balotelli sesleri yükselmeye başladı. Brescia ile yollarını ayırmayı planlayan yıldız futbolcunun Brezilya ekiplerinden Vasco da Gama ve Galatasaray ile görüştüğü iddia edildi.

 

Sezon başında gittiği Brescia ile 2021'e kadar mukavelesi bulunmasına rağmen ayrılık açıklaması yapan tecrübeli futbolcu, sözleşmesini feshederek boşa çıkacak.

 

Böylece bonservis bedeli ödemeyecek olan Cimbom, oyuncunun kendisine de başarı odaklı bir sözleşme önereceği iddiası ortaya atılmıştı.

Balotelli'nin menajeri Mino Raiola, kulüplerle görüşmelere başlarken, İtalyan basınında yer alan ve Fotomaç'ın derlediği habere göre Balotelli'nin Galatasaray'a daha yakın olduğu ifade edildi.

Bu sezon Brescia formasıyla 19 maça çıkan 29 yaşındaki oyuncunun, takımdan ayrılmaya sıcak baktığı ve önümüzdeki sezon İtalya'da forma giymek istemediği belirtildi.

HER SÖZLEŞMESİ AYRI BİR OLAY

Kariyeri boyunca birçok Avrupa devinin formasını giyen 29 yaşındaki Mario Balotelli, bu süreçte birbirinden ilginç sözleşmelere imza attı. İşte bu kontratlardan birkaç örnek:

Liverpool'da; şiddetli davranış, küfür, tükürme veya itiraz gibi sebeplerden dolayı, 1 sezonda 3 veya daha fazla maçta oyundan atılmazsa 1 milyon Euro kazanacaktı. Bu madde işe yaradı ve kırmızı kart görmeden, 4 gol, 7 sarı kartla sezonu tamamladı, ayrıldı.

Marsilya'da; vergi öncesi 4 milyon Euro'ya, yani yaklaşık 2 milyon Euro'ya imza attı. Ayrıca 10 gol atarsa 600 bin Euro, performans ve etik hedefleri yerine getirirse 800 bin Euro daha alacaktı. Ocak'ta geldi, 8 golde kaldı, 1 kırmızı kart gördü, Haziran'da gitti.

Brescia'da; 1 milyon Euro'ya imzaladı. 15 gol atıp takımı ligde tutması halinde 2.5 milyon Euro daha kazanacak, ligden düşerlerse serbest kalacaktı. 19 maçta 5 golü var, takımı 20'nci yani son sırada, 18'inci Lecce ile fark 9 puan. Ayrılmaya hazırlanıyor.