İYİ Parti'de bayramlaşma

İYİ Parti'de bayramlaşma
Kurban Bayramı’nın ikinci günü yani bugün saat: 14.00’te İYİ Partiler, parti binasında bir araya gelerek bayramlaştılar.

İYİ Parti'de bayramlaşma

Adem KANKAYNAR

Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Muğla Milletvekili Prof. Dr. Metin Ergun, Muğla İl Başkanı Davut Cumhur Akmeşe, Doğa ve Çevre Politikaları Başkanlığı Proje Koordinatörü Nurçin Sayar, Muğla Toplum Sağlık Politikaları, Doğa ve Çevre Politikaları Başkanı Nazan Tulumcuoğlu, Milas İlçe Başkanı Kasım Özkan, Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Av. Gürsel İnce, Belediye Meclis Üyesi Ali Kurt, Milas İlçe Kadın Politikaları Başkanı Nazan Yakabaşı, ilçe yönetim kurulu üyeleri ve bazı partililerin katıldığı bayramlaşma, pandemi kurallarının gölgesinde geçti.

İYİ Parti Milas İlçe Başkanı Kasım Özkan, pandemi nedeniyle kalabalık olmaktan kaçındıklarını dile getirerek, katılımcıların Kurban Bayramı’nı kutladı.
İlçe Başkanı Özkan’ın ardından söz alan İl Başkanı Davut Cumhur Akmeşe de, tüm katılımcıların bayramını kutladıktan sonra; “Asıl sözün sahibi burada” diyerek sözü, Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Muğla Milletvekili Prof. Dr. Metin Ergun’a bıraktı.

“HER TÜRLÜ TUZAK VE ENGELLEMELERE RAĞMEN YÜKLEŞİMİZ SÜRÜYOR”

Parti binasında hazır bulunan partililere, 1990’lı yılların başından bugüne Türkiye’nin siyasi yolculuğunu anlatan Ergun; “Artık Türk siyasetinin merkezine yerleşmiş bir siyasi partiyiz. Toplumun her türlü problemiyle ilgilenen, her türlü problemin çözümünü de beraberinde sunuyoruz. Sayın genel başkanımızın başkanlığında Türkiye genelini il il, ilçe ilçe geziyoruz. Bu süreçte fırsat buldukça bizler de kendi bölgemizde ziyaretlerde bulunarak vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz. Gördüğümüz şu; Sokak yani vatandaş artık İYİ Parti’yi, genel başkanımız Sayın Meral Akşener’i çağırıyor. Partimizin kadrolarına ve elbette Sayın Genel Başkanımıza büyük bir teveccüh var. Bu anlamda İYİ Parti’nin önünün, çok açık olduğunu söyleyebilirim. Muğla’da da partimizin konumu, vatandaşlarımızdaki algısı son derece iyi durumda ve 2018 ile bugünü mukayese ettiğimiz takdirde inanılmaz bi ivme kazandığımızı söyleyebilirim.
Teşkilatlar olarak çalışmalarımızı daha da arttırarak sürdüreceğiz. Üyesi olmayan, hatta mahalle temsilcimizle birlikte en az 5 kişilik mahalle yönetiminin olmadığı hiçbir nokta kalmayacak. İlçe teşkilatlarımız kendi bölgelerinde bu saatten sonra sürekli sahada olacaklar. Hemşehrilerimizin acısında da, sevincinde de yanı başında olacağız. Özellikle kadın ve gençlerimiz bu süreçte hepimizden daha fazla aktif olacaklar. İl başkanımızın koordinesinde tüm ilçe teşkilatlarımız gecesini gündüzüne katarak çalışacaklar. Bölge milletvekili olarak da bana ihtiyaç duyulduğunda elbette onları yalnız bırakmayacağım. Belki her çalışmaya katılamam çünkü genel başkan yardımcısı olmam nedeniyle Ankara’da olmam gereken zamanlar var ancak inanıyorum ki arkadaşlarım yokluğumuzu asla hissettirmeyeceklerdir”
dedi.

“HER AN SEÇİM YAPILACAKMIŞ GİBİ HAZIRIZ”

Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Muğla Milletvekili Prof. Dr. Metin Ergun; “Aslında herkes bir erken seçim olacağını düşünüyor. Her ne kadar Cumhur İttifakı ortakları erken seçim yok dese de önümüzdeki yıl bir erken seçim olasılığı görülüyor. Her şeye rağmen ister erken, isterse 2023’te olsun biz hazırız. Genel başkanımızdan yurdumuzun en ücra köşesindeki mahalle temsilcisine ve hatta parti üyemize kadar tüm kademeler seçimlere hazırız. 
Muğla’da bu hazırlıklar hızlı bir şekilde sürüyor. Sayın il başkanımızın öncülüğünde ilçe teşkilatlarımız büyük bir gayretin içindeler. Herkeste büyük bir umut ve heyecan var”
diyerek, Millet İttifakı’nın da uyum içerisinde sürdürüldüğünü belirtti.

Yapılan açıklamaların ardından partiye yeni katılan bir kişiye parti rozeti Milletvekili Ergun tarafından takılırken, bir süre daha partililerle yapılan sohbetin ardından İkizköy Mahallesi Akbelen Mevkii’nde devam eden direnişe katılmak üzere Milletvekili ve beraberindekiler ilçeden ayrıldı.