İzmir’deki tsunamiden son anda kaçtılar. Tabiatın gücüyle şaka olmayacağını yeni öğrendiler. Salavat getirip çekim yapmaya devam etti.

İzmir’deki tsunamiden son anda kaçtılar. Tabiatın gücüyle şaka olmayacağını yeni öğrendiler. Salavat getirip çekim yapmaya devam etti.
Ege Denizi'nde meydana gelen şiddetli depremin etkisiyle oluşan tsunamiden yeni görüntüler gelmeye devam ediyor. Bir grup arkadaş, deprem sonrası oluşan tsunamiyi sahildeki iskeleden çekmeye başladı. Dalgaların giderek kuvvetlenmesi üzerine gençler, paniğe kapılarak kaçarken, bir yandan da salavat getirmesi dikkat çekti. Dalgaların büyümemesi gençlerin zor anlar yaşamasını engelledi.

Ege Denizi’nde meydana gelen ve İzmir’i etkisi altına alan 6,9 şiddetindeki deprem, Seferihisar başta olmak üzere İzmir’in sahil ilçelerinde tsunamiye neden olmuştu. Meydana gelen felakete ilişkin yeni görüntüler gelmeye devam ediyor.

Bir vatandaş, arkadaşlarıyla birlikte bir parkın önündeki iskelede deprem sonrası oluşan tsunamiyi çekmek için cep telefonunun kayıt tuşuna bastı.

Dalgaların giderek büyümesi üzerine genç, kamerasıyla o anları ölümsüzleştirirken, diğer yandan da arkadaşlarını uyardı. Gencin "Beyler geri çekilin, belli olmaz. Çekil çekil. Vallahi geliyor. Beyler belli olmaz. Tüyün, hızlanıyor git gide" demesi yaşadıkları paniği gözler önüne serdi.

Bir başka kişinin ise "Baba geri gel baba" sesi yükseldi.

Aynı kişi uyarılarına devam ederek: "Beyler kaçın önden de kaçın, diyerek gülüyor. Kaçın kaçın. Tekneler gitti. Koşun koşun, kaçın"

Bu arada diğer kişi "Babam nerede" diye soruyor. Arkadaşı ise "Burada yanıtını vererek" o kişinin rahat nefes almasını sağlıyor.

Tsunamiyi çeken kişi "Devam edin geliyor. Herkes iyi mi?" diyerek salavat getiriyor. Ardından da "Tekne eve girdi. Dalgalar geri gidiyor" diyerek tekrar salavat getiriyor.

Nefes nefese kalan kişi "Su geri gidiyor" diyerek çektiği videoyu sonlandırıyor.

yenicag-tus-01.jpgyenicag-tus-02.jpgyenicag-tus-03.jpg