Tartıştığı kişiyi silahla öldürdüğü öne sürülen zanlıyla ilgili yeni gelişme

Tartıştığı kişiyi silahla öldürdüğü öne sürülen zanlıyla ilgili yeni gelişme
Kağıthane'deki bir kıraathanede kardeşiyle tartıştığı sırada kendisini sakinleştirmek isteyen iş yeri sahibini silahla yaralayarak ölümüne sebep olduğu iddiasıyla yakalanan zanlı tutuklandı.

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, 22 Ocak günü Mehmet Akif Mahallesi''nde yaşanan ve kıraathane işletmecisi Cemal Arslan''ın (62) ölümüyle sonuçlanan olayın failini yakalamak için çalışma yürüttü.

Yapılan incelemede, olay günü kıraathaneye gelen Yunus T. (42) isimli şüphelinin, kardeşi İsmet T. ile tartışmaya başladığı ve ona birisini vuracağını söylediği belirlendi.

Daha sonra, iki kardeşin tartışmasının büyümesi üzerine araya giren ve onları sakinleştirmek isteyen kıraathane işletmecisi Cemal Arslan, Yunus T''nin üzerindeki silahı ateşlemesi üzerine yaralandı.

Ağır yaralanan Arslan''ın çevredekiler tarafından kaldırıldığı hastanede kurtarılamayarak hayatını kaybettiği, Yunus T''ninse kaçtığı öğrenildi.

Cemal Arslan''ın vurulma anı, olay yerindeki güvenlik kameralarından biri tarafından kaydedilirken, polis ekipleri şüpheliyi 28 Ocak günü olayda kullanıldığı değerlendirilen silah ile birlikte yakaladı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Yunus T. tutuklanarak cezaevine gönderildi.(AA)