Kahraman Türk komandosu Irak'ın kuzeyinde

Kahraman Türk komandosu Irak'ın kuzeyinde
Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Irak'ın kuzeyindeki Metina'da hava ve kara operasyonları devam ediyor. Türk komando TİM'lerinin de hava harekatının ardından bölgeye girdikleri ve teröristleri teker teker etkisiz hale getirdikleri bildirildi. Başarıyla devam eden operasyonla ilgili Milli Savunma Bakanlığı'ndan da paylaşım geldi. Bakanlık, şanlı Türk komandolarının videosunu paylaştı.

Kahraman Türk komandosu Irak'ın kuzeyinde

Türk Silahlı Kuvvetleri''nin Irak''ın kuzeyindeki terör odaklarına yönelik gerçekleştirdiği operasyon başarıyla devam ediyor.  Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), 2.5 ay aradan sonra Irak''ın kuzeyinde terör örgütü PKK’ya karşı havadan ve karadan yeni bir harekat başlattı.

TSK son olarak 10 Şubat’ta Kuzey Irak’ta Gara bölgesini hedef alan “Pençe Kartal-2” adı verilen harekatı yapmıştı. Askeri kulislerde hava operasyonuna 50 kadar uçağın katıldığı, SİHA’ların da teröristlerin kaçış yollarını vurduğu konuşulurken, terör örgütünün ağır kayıplar verdiği bildirildi. Öte yandan, MSB''nin Twitter hesabından "Kahraman Türk Silahlı Kuvvetleri’nin kahraman komandoları Irak''ın kuzeyinde" açıklaması yapıldı.  

İlgili Haberler