Karamollaoğlu’na tahsis edilen korumalar geri çekildi

Karamollaoğlu’na tahsis edilen korumalar geri çekildi
İçişleri Bakanlığı, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’na tahsis edilen koruma polislerini geri çekti. Konu ile ilgili açıklama yapan Karamollaoğlu karara şaşırdığını ifade etti.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’na Cumhurbaşkanlığı seçimleri boyunca tahsis edilen 4 koruma polisi İçişleri Bakanlığı tarafından geri çekildi. Bakanlık ayrıca Karamollaoğlu’na Genel Başkan olduğu için tahsis ettiği 2 koruma polisini de geri çekti.

Konuya ilişkin bir açıklama yapan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, İçişleri Bakanlığı’nın kararına şaşırdığını belirterek "Her halde Türkiye'ye tam manasıyla güven ortamı geldiği için böyle bir adım attılar. Şunu herkes bilsin; biz inançlı insanlarız. Ölümün de bir gerçek olduğunu biliriz. Bir gün gelip bu ruhu teslim edeceğiz... Şöyle mi teslim ederiz, böyle mi, bunu bilmeyiz. Ama bu kadar basit bir meseleyi seçimin hemen arkasından gündeme alanlarını da milletin vicdanına havale ediyorum. Şaşırdım. Korumaların gitmesine değil, hükümetin aklına, bu kararı alanların aklına şaşırdım. Bu kadar basit bir yaklaşım tarzı… Böyle başlarlarsa, hep söyledik, suya tersten giriyorlar. Bizim için ne olacak ki? Koruma varmış yokmuş…” ifadelerini kullandı.