Vahşice katledilen Zehra'nın son görüntüleri ortaya çıktı. Kardeşinin tedavi masrafı için çalışıyordu

Vahşice katledilen Zehra'nın son görüntüleri ortaya çıktı. Kardeşinin tedavi masrafı için çalışıyordu
Muğla’da çalıştığı işletme sahipleri tarafından öldürüldüğü iddia edilen Zehra’nın bir arkadaşı için alışveriş yaparken çekilen son görüntüleri ortaya açıktı.

Yeniçağ - Özel Haber

Yeniçağ gazetesinin gündeme getirdiği Zehra Bayır cinayetinin ardından olay Türkiye’nin gündemine otururken, Zehra’nın son görüntüleri ortaya çıktı.

Görüntülerde Zehran’nın bir arkadaşı ile birlikte alışverişe çıktığı ve arkadaşının bebeği için kıyafet baktığı görülüyor.

NE OLMUŞTU?

Kardeşinin tedavi masrafları için Konya’dan 3 ay önce ayrılan ve Muğla’da bir eğlence mekanında şarkı söyleyen Zehra Bayır (18), işletme sahipleriyle para meselesi yüzünden çıkan tartışmada başına sert cisimle vurulup yapay bir gölete atılarak öldürüldü.

Olayla ilgili gözaltına alınan 7 şüpheliden 3''ü tutuklandı.

Olay, 24 Temmuz günü akşam saatlerinde Milas ilçesi Selimiye Mahallesi''nde meydana geldi.

İddiaya göre Zehra Bayır''a, işletme sahipleri, parasını biriktireceğini ve toplu para vereceğini söyleyerek bu süre içinde ödeme yapmadı. Kardeşinin tedavisi için Konya''ya gideceğini ve yaklaşık 50 bin liralık alacağının olduğunu söyleyen Bayır ile işletme sahipleri tartıştı.

Tartışmanın büyümesiyle işletme sahipleri sert bir cisimle Bayır''ın başına vurdu. Darbenin etkisiyle yere düşen Bayır''ı işletmeciler daha sonra mekanın yakınlarındaki bir yapay gölete attı.

Bayır’ın cenazesi, 26 Temmuz''da memleketi Konya''nın Karapınar ilçesine götürülerek toprağa verildi.

Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma yürüten jandarma ekipleri H.K., Y.İ., T.K., T.İ., Ö.İ., Ü.K. ve İ.İ.''yi gözaltına aldı. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden İ.İ., Ü.K. ve Ö.İ. tutuklandı, diğerleri ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

İlgili Haberler