Kasımpaşa'ya Sırp stoper! Adana Demirspor da istiyordu

Kasımpaşa'ya Sırp stoper! Adana Demirspor da istiyordu
Süper Lig ekiplerinden Kasımpaşa, Rusya Premier Ligi ekiplerinden FK Krasnodar’da forma giyen defans oyuncusu Uros Spajic'i kadrosuna kattığını duyurdu.

Kasımpaşa, en son FK Krasnodar’da forma giyen defans oyuncusu Uros Spajic''i transfer ettiğini duyurdu. Spajic, sağlık kontrolleri sonrası imzayı attı.

Spajıc, Adana Demirspor''un da listesinde yer alan bir stoperdi.

28 yaşındaki tecrübeli savunmacı, bu sezon 11 maçta oynadı ve 1 gol kaydetti. Geçtiğimiz sezon kiralık olarak oynadığı Feyenoord''da 27 karşılaşmada ter döktü. Geçmişte Kızılyıldız, Anderlecht, Toulouse ve Feyenoord''da görev yapan 1.88 boyundaki Spajic, Katar''da düzenlenecek 2022 Dünya Kupası''na vize alan Sırbistan Milli Takımı''nda 20 kez boy gösterdi.

Lacivert Beyazlı ekipten şu açıklama yapıldı:

Son olarak Rusya Premier Ligi ekiplerinden FK Krasnodar’da forma giyen defans oyuncusu Uros Spajic, sağlık sponsorumuz Liv Hospital geçirdiği sağlık kontrollerinin ardından Kemerburgaz Tesislerimizde Sportif Direktörümüz Emir Saraç''ın da hazır bulunduğu imza töreninde kendisini Kasımpaşamıza bağlayan sözleşmeye imza attı.

JORGENSEN İLE YOLLAR AYRILDI

Öte yandan Kasımpaşa, Nicolai Jorgensen ile yollarını ayırdığını açıkladı.

 Mavi-beyazlıların sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "Her şey için teşekkürler Jorgensen. Kulübümüze verdiği emekler için oyuncumuz Nicolai Jorgensen’e teşekkür eder, kariyerinde başarılar dileriz" denildi.

31 yaşındaki futbolcu, bu sezon oynadığı 15 maçta 2 gole imza atmıştı.