Sami Uğurlu'dan zehir zemberek hakem açıklaması

Sami Uğurlu'dan zehir zemberek hakem açıklaması
Kasımpaşa Teknik Direktörü Sami Uğurlu, Fenerbahçe maçından sonra açıklamalarda bulundu

Kasımpaşa Teknik Direktörü Sami Uğurlu, Fenerbahçe''ye 2-1 yenildikleri maçtan sonra açıklama yaptı. Uğurlu, şu ifadeleri kullandı:

- Fenerbahçe''yi galibiyetinden ötürü kutluyorum.

- Ama son 20 dakikaya kadar oyunu domine eden, sürekli pozisyona giren bir Kasımpaşa vardı.

- Buradan özellikle Altay Bayındır''ı tebrik ediyorum. Maçı aldı Fenerbahçe adına.

- Ancak sürekli her maçtan sonra evet Kasımpaşa çok iyi oynuyor. Ancak şöyle bir gerçek var. Trabzonspor maçından başlayan, bakıyorsunuz bir tane bizim oyuncuya bir tane de bana kırmızı kart var. Orada Trabzonsporlu oyuncuya küfür ettiği için kırmızı kart gösteren bir hakem. Geçen hafta Konyaspor maçında 7 dakika uzatma, sonra verilen penaltı. VAR sistemiyle oynuyoruz. Pozisyonu görmemiş olabilirsin. Anlarım. Ancak VAR''a gidip de değerlendirmiyorsan, ya da VAR''a gitmiyorsan bu sorgulanmalı. Burada art niyet arıyorum. Bu arka arkaya çok fazla gelmeye başladı. Evet oyun gücümüz var, doğru. Biz oynayarak, bir sistemle ligde kalmak istiyoruz. Fenerbahçe bizi yenebilir, biz yenebiliriz. Ama hakemlerin sonucu tayin ettiği maçla oynuyorsak o zaman bize gerek yok. Kasımpaşa seyir zevki veriyor. Ancak oyuna skora müdahale ettiğin zaman iş zorlaşıyor. Sürekli oynadığının karşılığını alamadığın zaman bunu iyi niyetle bağdaştıramıyorum. 

- Fenerbahçe karşısında futbol oynamaya çalışan Kasımpaşa. Daha çok yerde kalan, kalkmayan bir Fenerbahçe''yle karşılaştık. Buna müsade eden bir hakem var sahada. 75. dakikada bizim oyuncuyu bir kaç saniye diye uyarıyorsan bu iyi niyetli değil. 

- Eğer izin verirlerse biz alt sıralarda kalacak oyunu oynamıyoruz. Kaliteli oynuyoruz. Önde çok istekliyiz, geçişleri iyi oynuyoruz. Her şey güzel. Takdir edilmesi de güzel. Ama sonrasında önünün kesilmesine çalışılan bir Kasımpaşa. Eğer Fenerbahçe''nin ikinci golünü veriyorsa bir hakem ciddi bir art niyet arıyorum.