Bugünkü Yazarlar Tüm Yazarlar
Astrolog Kassandra

Astrolog Kassandra

Gökyüzü delinecek afetler sürecek

Gökyüzü delinecek afetler sürecek

Öngörülerinin hepsi tek tek gerçekleşen ünlülerin astroloğu Kassandra, 3 Haziran''daki yazısında şunları kaleme almıştı: 

"Korona virüs yasaklarında yapılan esnekliğin hiç kimseye rahatlatmaması gerektiğinin de altını çizen Kassandra ''Daha önceden de bu köşede ''korona bitti'' diyenlerin yanıldığını, korona virüsün süreceğini belirtmiştim. Şu ana kadar yaklaşık 30 milyon doz korona aşısı yapıldı. Ama 85 milyonluk bir ülkede bu sayı yetersiz. Korona bu yaz duraksama dönemine girecek. Ardından da tekrar hortlayacak. Herkes kendini korumaya gayret göstersin. Maskeler çıkartılsın dendiğinde bile özellikle toplu taşımalarda maske kullanmaya özen göstersin'' demişti." 

Bu öngörüsü de gerçekleşen Kassandra "Keşke ben yanılsaydım da can almaya doymayan bu illet virüs insanlığı rahat bıraksaydı" dedi.
Ormanlarımızın yanacağını hatta yakılacağını, deniz kazaları yaşanacağını, depremlerin olacağını da bilen ünlülerin astroloğu Kassandra. Almanya ve Amerika''daki sel felaketlerinin de altını çizdi.


Temmuz ayında da şiddetli yağışların süreceğini belirten Kassandra, "Bu beraberinde sel ve toprak kaymalarına da neden olacak. Can ve mal kaybı yaşanmaması tek temennim"
yorumunu yaptı.

Küresinde Türkiye''de bir çok yerin sallanacağını de açıklayan Kassandra "İnsanların bulundukları yerden koşarak çıkışlarını küremde gördüm. Panik içindeydiler. Sağa sola kaçıştılar" yorumunu yaptı.

Boğulma vakalarında da artış olacağını söyleyen Kassandra "Yıldızlar bana su kenarında ağlayan insanları gösterdi. 3 tarafı denizlerle çevrili ülkemde bu kadar insanın boğularak ölmesini aklım almıyor. Belediyeler yüzme bilmeyenlere yüzme dersi verdirtse can kayıpları en düşük seviyeye iner" uyarısında bulundu.

2021-2022 futbol sezonunun ilk haftasından itibaren sürpriz sonuçlar alınacağını da belirten Kassandra "Kağıt üzerinde kesin favori gösterilen takımlar bile puan kayıpları yaşayacak. Bu sene de Süper Lig''de heyecan fırtınası yaşanacak. Şunu söyleyeyim, bu sene şampiyonu averaj belli etmeyecek" dedi. 
Hava taşıtının düşeceğini de belirten Kassandra "İnanın bu kadar karamsar ve kötü haberler vermek ben de istemiyorum ama hem kürem hem de yıldızlar bunu bana gösteriyor. Hava taşıtının düşeceğini gördüm" diye konuştu.

Ormanların yakılmaya devam edeceğini belirten Kassandra "Bunu cam kırıkları ve elektrik tellerinin neden olacağı yangın da takip edecek" dedi.

Yazarın Diğer Yazıları