Kavgayı ayırmak isteyen muhtar tüfekle vuruldu

Kavgayı ayırmak isteyen muhtar tüfekle vuruldu
Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde iki grup arasında çıkan kavgayı ayırmak isteyen bir mahalle muhtarı pompalı tüfekle açılan ateş sonucu vuruldu.

Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde arayı düzeltmek için gittiği iki grup arasında çıkan kavgayı ayırmak isteyen Cemaliye Mahallesi Muhtarı S. Uğur pompalı tüfekle açılan ateş sonucu vuruldu. Kavgada muhtar hafif yaralandı.

Cemaliye Mahallesi’nde akşam saatlerinde husumetli iki grup kavgaya tutuştu. Dost iki grubun kavgası sakinleştirilemeyince haberi alan Cemaliye Mahallesi Muhtarı S. Uğur olay yerine koştu.

İki tarafı da sakinleştirip barıştırmak isteyen Cemaliye Muhtarı Uğur, arbede arasında kaldı. Evinin basıldığı gerekçesiyle bir kişi, karşı tarafa pompalı tüfekle ateş açtı.

KANLAR İÇİNDE KALDI

Bu sırada yerden seken saçmalar Cemaliye Muhtarı S. Uğur’un bacaklarına isabet etti. Kanlar içinde kalan muhtar Çorlu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Olay yerine gelen polis ekipleri kavgaya müdahale ederek iki tarafı da gözaltına aldı.

Olayın ardından konuşan Cemaliye Muhtarı S.Uğur, “İki grup arasında önceden bir kavga yaşanmış. Kavga tekrar ateşlenince ben de duyup ayırmak için olay yerine gittim. Orada bir arbede oldu ve o sırada pompalı tüfekli biri varmış göremedik. Ateş açılması üzerine saçmalar bize de isabet etti. İki bacağımda 50 saçma izi var. Amacım muhtar olarak sükûneti sağlamaktı. Ne yazık ki talihsizlik yaşadık, canımız sağ olsun. Umarım bu tür tatsızlıklar bir daha yaşanmaz” diye konuştu.

Muhtar evdeki istirahatının ardından görevine devam edecek.

İHA