Kayserispor Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, şifresiz hangi kanalda?

Kayserispor Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, şifresiz hangi kanalda?
Süper Lig 6. hafta maçında Kayserispor ile Galatasaray karşı karşıya geliyor. Taraftarlar Kayserispor Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, şifresiz hangi kanalda sorusuna yanıt arıyor.

Kayserispor Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, şifresiz hangi kanalda?

Süper Lig’de 6. hafta maçında zor günler geçiren Galatasaray, deplasmanda Kayserispor karşısında moral arıyor. Üst üste aldığı kötü sonuçların ardından son haftada kendi evinde Alanyaspor’a 1-0 kaybeden Galatasaray’da teknik direktör Fatih Terim’in koltuğu iyiden iyice sallanmaya başlıyor.

5 maç sonunda topladığı 8 puanla 9. sırada yer alan Galatasaray sezona Giresunspor ve Hatayaspor galibiyetleri ile başlasada daha sonraki süreçte umduğunu bulamadı. Son 3 haftada 2 galibiyet alan ancak son haftada deplasmanda Hatayspor’a 2-1 kaybeden Kayserispor ise 7 puanla 10. sırada yer aldı.

İki takım arasında şu ana kadar oynanan maçlarda Galatasaray’ın 28’e 4’lük bir üstünlüğü bulunuyor. Geçen sezon oynanan maçlarda sezonun ilk yarısındaki karşılaşmada İstanbul’da 1-1 sona ererken Kayseri’deki mücadele ise Galatasaray’ın 3-1 üstünlüğü ile sona ermişti.

Kayserispor Galatasaray maçı ne zaman?

Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadyumu’nda 22 Eylül 2021 Çarşamba akşamında saat 20.00’da oynanacak Kayserispor Galatasaray maçı Bein Sports 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Futbol severler mücadeleyi ayrıca TRT Radyo 1’den canlı olarak dinleyebilecekler.

Stat: Büyükşehir Belediyesi Kadir Has
Tarih: 22 Eylül 2021 Çarşamba
Saat: 20.00
Yayın: Bein Sports 1