Kılıçdaroğlu'ndan çarpıcı Thodex iddiası

Kılıçdaroğlu'ndan çarpıcı Thodex iddiası
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer’in 2 milyar dolar ile birlikte yurt dışına kaçmasına ilişkin yaptığı açıklamada; "Bu adam ne yapacak biliyor musunuz? Burada tokatladığı ve kendisini koruyan siyasileri yurtdışında ağırlayacak. Onlara lüks oteller, iyi imkanlar sağlayacak. Göreceksiniz, bunların hepsinin tanığı olacağız.” dedi...

Kılıçdaroğlu'ndan çarpıcı Thodex iddiası

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, TELE1''de Merdan Yanardağ’ın sunduğu “Gündem Özel” programına konuk oldu.

ELEKTRONİK KELEPÇE TEPKİSİ

Emekli amirallere elektronik kelepçe takılmasına tepki gösteren CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, “Acaba toplumun dikkatini açlıktan, yoksulluktan, sefaletten, pandemiden nereye çekebilirim?''… ‘Emekli amiraller bildiri yayınladı, 80 yaşında hastanede yatan emekli amiral darbe yapacak…'' Nedir Allah aşkına bu? Ayağına elektronik kelepçe takıyor; peki bu adama (Thodex''in kurucusu Faruk Fatih Özer) neden takmadın kardeşim? 2 milyar doları tokatlayan adama neden (elektronik kelepçe) takmadın? Niye sormadın, ‘ya arkadaş sen kimsin?'' Bu ülkenin maliyesi nerede ya?” sözleriyle tepkisini dile getirdi.

“KENDİSİNİ KORUYAN SİYASİLERİ YURTDIŞINDA AĞIRLAYACAK”

Kılıçdaroğlu açıklamasını şöyle sürdürdü:

“2 milyar dolar tokatlayacaksın, vuracaksın parayı, götüreceksin, kaçacaksın; ‘efendim biz kırmızı bültenle arıyoruz''… E ara, öbür tosunu da aradın kırmızı bültenle ne oldu? Vurgunu vurdu. Bu adam (Thodex''in kurucusu Faruk Fatih Özer) ne yapacak biliyor musunuz? Burada tokatladığı ve kendisini koruyan siyasileri yurtdışında ağırlayacak. Onlara lüks oteller, iyi imkanlar sağlayacak. Göreceksiniz, bunların hepsinin tanığı olacağız.” ifadelerini kullandı.