Kızım 9. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızım son bölüm

Kızım 9. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızım son bölüm
Kızım 8. bölüm yayınlandı. Hemen ardından Kızım 9. bölüm fragmanı yayınlandı mı? soruları diziseverleri heyecanlandırdı. Kızım son bölümde Demir Öykü'nün hastalığını öğrendi. Yeni fragmanda Demir yıkılıyor.

Kızım 9. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızım 8. bölümü gözyaşlarına boğdu. TV8 ekranlarının sevilerek izlenen dizisi Kızım son bölümde Öykü doktora kontrole gitmişti. Doktor hastalığının babası Demir'e söylenmesi gerektiğini söyleyince Öykü doktora "Babama hastalığımı söylemeyin" şeklinde bir ricada bulunmuştu. Doktor tarafından reddedilince "Babam beni bırakıp gider diye korkuyorum" diyerek eve bir daha dönmemişti. Kızının ortadan kaybolduğunu anlayan Demir ise adeta çıldırdı. Doktor İhsan, Demir'i arayarak kliniğe gelmesinden ricada bulunuyor. Doktor, Demir'e Öykü'nün hastalığını söylüyor."Demir bey Öykü çok hasta" Sözü karşısında Demir adeta şoka giriyor. Yüz elli binde görülen bir kalıtsal hastalığa uğradığını söylüyor. Zamanla hafıza kaybının yaşanacağını söylüyor. Demir aldığı bu haber sonrasında hayatının şokunu yaşıyor. Gözyaşları içerisinde klinikten ayrılan Demir Öykü'nün yanına gidiyor. 

KIZIM 9. BÖLÜM FRAGMANI

Kızım 9. bölüm fragmanı henüz yayınlandı. Yeni bölüm fragmanında Demir hastalığını öğrendiği kızı Öykü'nün adeta üzerine titriyor

KIZIM 9. BÖLÜM FRAGMANI İZLE

KIZIM SON BÖLÜM İZLE

KIZIM SON BÖLÜMDE NELER OLDU

Doktorla görüştükten sonra birdenbire ortadan kaybolan Öykü Demir'e büyük bir korku yaşatır. Demir’in Öykü’yü arama çalışmaları sonuç verecek midir?

Sosyal hizmetlerin ani denetleme talebi karşısında hazırlıksız yakalanan Demir, bir kez daha karşı karşıya kaldığı Öykü'yü kaybetme olasılığı karşısında büyük bir sınav verir. Demir'i arayan Doktor İhsan sonunda Öykü’nün hastalığını babasına söyleyecek midir yoksa Öykü’nün ondan istediği gibi bu sırrı saklayamayarak Demir'e her şeyi anlatıyor. Demir aldığı bu haber sonrasında kızının yanına gidiyor ve ona sarılıyor.

Kızım son 8. bölümü izlemek ve Kızım 9. bölüm fragmanı ile ilgili detaylar haberimizde.