Korona kısıtlamasını deldiler birbirleriyle çatıştılar. Gece kulübünde kanlı eğlence

Korona kısıtlamasını deldiler birbirleriyle çatıştılar. Gece kulübünde kanlı eğlence
İzmir Konak'ta sokağa çıkma kısıtlamasının uygulandığı saatlerde, kısıtlamaya uymayan bir gece kulübünde iki grup arasında çıkan silahlı ve bıçaklı kavgada, 1 kişi yaşamını yitirdi, 2'si ağır olmak üzere 6 kişi yaralandı. 

Olay, saat 03.30 sıralarında Konak''ta İsmet Kaptan Mahallesi''nde bulunan bir gece kulübünde yaşandı. İddiaya göre, sokağa çıkma kısıtlamasının uygulandığı saatlerde açık olan bir gece kulübünde, iki grup arasında küfür edildiği sebebiyle sözlü tartışma başladı. Gerginliğin tırmanmasıyla gece kulübü içerisinde başlayan kavgada, taraflar birbirine bıçak, silah ve cam parçaları ile saldırdı. 

Yaşanan olayda, Sinan Al, Uğur Ç., Can K., Fırat D., Abdullah A., Serdar Ç. ve Mehmet K. vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandı. Olayı tanık olan vatandaşlar, durumu sağlık ve polis ekiplerine ihbar etti. Olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi gönderildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde, kavgada 7 bıçak yarası aldığı öğrenilen Sinan Al''ın olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. 

Öte yandan, göğsüne ve sırtına aldığı bıçak darbeleri ile ağır yaralanan Uğur Ç. ambulans ile Sağlık Bilimleri Üniversitesi (SBÜ) Dr. Suat Seren Göğüs Hastalıkları ve Cerrahisi Eğitim Araştırma Hastanesi''ne, sırtından bıçaklanan Can K. ise Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi''ne kaldırıldı. Hastanelerde tedavi altına alınan Can K. ile Uğur Ç.''nin hayati tehlikesinin olduğu öğrenildi. 

Olayda ayağından tabanca ile vurulan Serdar Ç. ve bıçakla yaralanan Abdullah A. ile Fırat D. ise Alsancak Nevvar - Salih İşgören Devlet Hastanesi''ne kaldırıldı. 3 yaralının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, polis ekipleri olaya karıştığı belirlenen S.A. ve D.K.''yi sorgulamak üzere gözaltına aldı. 

Olayın ardından kavganın başladığı gece kulübünde ve çevresinde, Olay Yeri İnceleme ve Kimlik Tespit Şube Müdürlüğü ekipleri geniş çaplı bir incelemede bulundu. Sinan Al''ın cansız bedeni, savcının incelemesinin ardından cenaze aracı ile otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.  

OLAY ANI GÜVENLİK KAMERASINDA 

Öte yandan kanlı gecede, kavganın bir bölümü saniye saniye güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.  Görüntülerde, vücuduna 7 bıçak darbesi aldıktan sonra yaşamını yitiren Sinan Al''ın son saniyeleri görülüyor. Sinan Al, aldığı bıçak darbeleri sonrasında yere yığılırken, arkadan gelen bir kişi tabanca ile çevredekilere ateş açıyor.