Korona virüs bile durduramadı. 40 dakikada servet taktılar

Korona virüs bile durduramadı. 40 dakikada servet taktılar
Muş Sarraf ve Kuyumcular Derneği Başkanı ve Elmani aşiretinin sevilen isimlerinden Mehmet Şah Karakaya’nın oğlunun düğününün bir saat süren düğününün neredeyse tamamı takı töreniyle geçti. Korona virüs salgını nedeniyle alınan kararla 1 saat süren düğünün 40 dakikası takı töreniyle geçti. Davetliler, gelin ve damada toplam 1,5 kilogram altın ve yaklaşık 300 bin lira nakit para taktı.

Pandemi nedeniyle bir saate indirilen düğünde davetliler, 40 dakika boyunca gelin ve damada takı taktı. Ceren ve Seyfi Karakaya'ya 1 milyon lira değirinde altın ve para takıldı. Kalan 10 dakikada ise pasta kesildi.

Muş'ta tanınan Elmani aşiretinin sevilen isimlerinden Muş Sarraf ve Kuyumcular Derneği Başkanı Mehmet Şah Karakaya'nın oğlunun düğünü görkemli bir şekilde yapıldı. Ceren ve Seyfi Karakaya çiftinin düğün töreni kentteki bir düğün salonunda yapıldı. Pandemi nedeniyle sınırlı sayıda davetlinin kabul edildiği genç çifte 1,5 kilogram altın ve 300 bin TL dolayında para takıldı. Bir saatlik düğünün 40 dakikası takı töreni, 10 dakikası ise pastaya ancak yetti.

Oğlunun düğününe katılanlara teşekkür eden damadın babası Mehmet Şah Karakaya, "Pandemi nedeniyle zorunlu olarak davetli sayısını sınırlı tuttuk. İsterdim ki saatlerce süren bir düğün yapalım. Bir saate zor sığdırdık. Umazır bu hastalıktan kısa sürede kurtuluruz" diye konuştu.