Korona virüs tedavisi gördükten sonra taburcu olan Yılmaz Vural, gözyaşlarıyla anlattı

Korona virüs tedavisi gördükten sonra taburcu olan Yılmaz Vural, gözyaşlarıyla anlattı
Ünlü teknik direktör Yılmaz Vural, tedavi gördüğü hastaneden taburcu oldu. Açıklama yaptığı sıralarda gözyaşlarını tutamayan ünlü teknik adam, “Hayatımızda bir dakikanın bile çok önemli olduğunu anladım. Lütfen yaşadığınız her dakikanın kıymetini bilin. Bunun dışında, hayatta her şey yalan." dedi.

Korona virüs tedavisi nedeniyle hastanede önce yoğun bakım sonrasında ise entübasyon işlemine alındıktan sonra iyileşen Yılmaz Vural, taburcu oldu. Hastane çıkışı basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Vural, yoğun bakım ekibinin büyük gayret gösterdiğini söyledi.

“Lütfen yaşadığınız her dakikanın kıymetini bilin” diyen Vural, “Yoğun bakım ekibine teşekkür ediyorum. Acil servis ekibine, özellikle Hakkı Alkan arkadaşıma ve yönetim kuruluna teşekkür ediyorum. Futbolun içinde olan veya olmayan herkese, ettikleri dualardan dolayı teşekkür ediyorum. Allah hepinize sağlık versin. Ben 68 yaşına gireceğim Ocak 1'de. Lütfen yaşadığınız her dakikanın kıymetini bilin. Allah herkese buralarda mücadele edebilecek kadar ekonomi versin" dedi.

epm6i-rxuaeufab.jpgepm4yssw8agf1sh.jpg