KPSS 55 puan ile kamu memuru başvuruları başladı!

KPSS 55 puan ile kamu memuru başvuruları başladı!
Bayburt Üniversitesi Koruma ve Güvenlik Personeli alımı ile Destek Personeli (Temizlik personeli) alımı yapacak. Son başvuru tarihi ise 10 Ocak olarak açıklandı.

Bayburt Üniversitesi ikamet şartsız olmak üzere Koruma ve Güvenlik Personeli alımı ile Destek Personeli (Temizlik personeli) alımı yapacak.

Bayburt Üniversitesi 4/B memur alımı (Mezuniyetler)

6 Koruma ve Güvenlik Personeli (Erkek) kadrosuna başvuru için lisans, önlisans, ortaöğretim mezunlarından atama yapılacak.

4 Destek Personeli - Temizlik (Erkek) kadrosuna başvuru için lisans, önlisans, ortaöğretim mezunlarından atama yapılacak.

Koruma ve Güvenlik personeli için 2022 Ocak maaşı 5 bin 902 TL’dir. Destek Personeli - Temizlik için 2022 Ocak maaşı 4 bin 943 TL’dir. Kılavuzdaki maaşlara Ocak 2022 zammı olan % 30.5 artış eklenmiştir.

SÖZLEŞMELİ MEMUR ŞARTLAR

Başvuru yapacak adayların 657 sayılı Devlet Memurları Kanunundaki genel şartları taşıması ve şu diğer koşullara haiz olması gerekiyor.

2020 yılı itibarıyla Lisans mezunları için KPSSP3 puan türünden, Önlisans mezunları için KPSSP93 ve lise mezunları için KPSSP94 puan türünden en az 55 puan almış olması,

Askerlik ile ilişiği bulunmaması,

Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmaması şartı var.

Koruma ve güvenlik görevlisi alımı şartları:

En az ortaöğretim mezunu olmak, Geçerlilik süresi dolmamış özel güvenlik görevlisi kimlik kartına sahip olmak, 30 yaşını bitirmemiş olmak, 170 cm’den kısa boylu olmamak ve kılavuzdaki diğer hususlara haiz olmak gerekiyor.

Destek personeli alımı başvuru genel şartları:

En az lise mezunu olmak, 35 yaşını bitirmemiş olmak gerekiyor.

başvurularını 10 Ocak 2022 tarihine kadar ikamet şartı olmadan yapmaları gerekmektedir.