Kumpas mağduru askerler Özdemir Bayraktar’ın arkasından böyle yas tuttu

Kumpas mağduru askerler Özdemir Bayraktar’ın arkasından böyle yas tuttu
BAYKAR Yönetim Kurulu Başkanı Özdemir Bayraktar'ın hayatını kaybetmesinin ardından eski asker ve generallerin Bayraktar için paylaştığı mesajlar sosyal medyada gündem oldu.

İstanbul''da özel bir hastanede kanser tedavisi gören BAYKAR Yönetim Kurulu Başkanı Özdemir Bayraktar hayatını kaybetti. Bayraktar’ın ardından binlerce taziye mesajı paylaşıldı.

Aralarında eski askerlerin de yer aldığı birçok kişi Özdemir Bayraktar’dan övgüyle söz etti.

Balyoz Kumpası mağduru eski general Ahmet Yavuz, Bayraktar’ın ardından şu mesajı paylaştı:

"Değerli dostum Sayın Özdemir Bayraktar’ı kaybetmenin üzüntüsü içindeyim. Benim için büyük bir dost, bir sanayici olarak yarattığı İHA’larla 1920’lerin Nuri Killigil’idir. Kendisine Tanrı’dan rahmet, kederli ailesine başsağlığı dilerim."

Eski asker Abdullah Ağar, Twitter hesabından yayınladığı taziye mesajında, “Özdemir Bayraktar 1984’de Baykar Makinayı kurarken bu günleri, oğulları ile birlikte ürettiği İHA ve SİHA’ların Türkiye’nin ve coğrafyanın geleceğine böyle damga vuracağını düşündü mü bilmiyorum ama yaptıklarıyla muazzam bir iş başardı. Allah rahmet eylesin. Ruhu şad olsun.” dedi.

Gazeteci Toygun Atilla, Bayraktar için “Rahmetli babam ile de iyi tanışırlardı. Kendisinden hep güzel sözlerle bahsettiğini anımsıyorum. Allah rahmet eylesin.” mesajını paylaştı.

Yine eski asker Mete Yarar ise katıldığı bir canlı yayında ''Özdemir ağabeyi yakinen tanıma fırsatım oldu. En büyük hayallerinden bir tanesi de gençler için ne yapabilirim mücadelesiydi. Ülkesine hayırlı evlatlar yetiştiren öncü isimlerden biriydi. İnadıyla SİHA''yı üretti'' ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler