Maç sonrası Ali Koç'tan sert tepki

Maç sonrası Ali Koç'tan sert tepki
Fenerbahçe'nin Ankaragücü'nü 2-1 mağlup ettiği heyecanlı maçın ardından gazetecilere açıklamalar yapan başkan Ali Koç, TFF ve hakemlere yönelik sert eleştirilerde bulundu.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, takımının Ankaragücü''nü 90+6''da gelen golle 2-1 mağlup ederek lider Beşiktaş''la arasındaki puan farkını ikiye indirdiği maçın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Koç, şu ifadeleri kullandı: "Dost bildiğimiz insanların yaptığı açıklamalar, serzenişler, algılar... Ben bunu kabul etmiyorum. İnsanın 10 tane yüzü olmaz, 1 tane olur. Bizim yüzümüz bu. Belki kabul görmüyor, taraftarlarımızı tatmin etmiyor ama yüzümüz bu. Bu şekil davranmanın doğru olduğunu er ya da geç göreceksiniz."

"ALİ KOÇ''U MAÇTAN ALMAK YEMEDİ"

Koç, Fenerbahçe - Ankaragücü U19 maçına Ali Koç isminde bir hakemin atanmasının ardından sorumluların görevden alınmasını "Ali Koç diye bir hakem varmış, bizim U19 maçımıza atanıyor, Çarşamba günü Antalya''da mevzu bahis ediliyor, birileri Nihat Özdemir''e serzenişte bulunuyor ve kendisi de MHK başkanını arayarak, ''Nedir bu rezalet, gereğini yapın'' diye bir şeyler söylüyor ve gece yarısı 00:30''da atamaları yapan kişi görevden alınıyor. Ali Koç''u maçtan almıyorlar, hakemlikten, onu atayanı alıyorlar. Herhalde Ali Koç''u maçtan almak yemedi. Siz burada ne yapıyorsunuz? Hakem o mesajı alacaktır, hangi kulübün yöneticilerinin itiraz ettiğini, arada geçen muhabbet, federasyon başkanının araması hakem camiasında şimdi konuşuluyor. Bu ayıptır, utanç verici” ifadeleriyle eleştirdi.

İlgili Haberler