Fenerbahçeli Samatta hayatının şokunu yaşadı. Madagaskar - Tanzanya maçında ordu oteli bastı, futbolcular rehin kaldı

Fenerbahçeli Samatta hayatının şokunu yaşadı. Madagaskar - Tanzanya maçında ordu oteli bastı, futbolcular rehin kaldı
Madagaskar ile Tanzanya arasında oynanan Dünya Kupası Elemeleri maçında büyük olaylar yaşandı. Madagaskar ordusunun askerleri, koronalı oyuncu olduğu iddiasıyla Tanzanya Milli Takımı'nın oyuncularının bulunduğu otele baskın düzenledi. Fenerbahçeli Samatta da rehin kalanlar arasındaydı.

Madagaskar ordusu, Tanzanya Milli Takımı''nın Dünya Kupası Elemeleri için ülkelerine gelip kaldıkları oteli bastı. Korona virüs olduğu iddia edilen 3 futbolcunun odalarının kapısında nöbet tuttular.

SAMATTA REHİN ALINDI İDDİASI

Rehin alınan oyuncuların arasında Fenerbahçeli Samatta da olduğu iddia edilirken, virüse yakalanan oyuncuların ise Aishi Salum Manula, Ally Samatta ve Bakari Mwamnyet olduğu öne sürüldü.

SİLAHLA GİRDİLER

Tanzanya Futbol Federasyonu da konuyla ilgili bir açıklama yaparak, askerlerin oyuncuların kaldığı otele silahla girdiği ve oyuncuların kapısının önünde beklediklerini aktardı.

OTELDE MAHSUR KALDILAR

1-1 biten maçta üç futbolcu sahaya çıkamadı. Maçtan önce ordunun baskın yaptığı otelde maç sonunda kalmaya devam eden Tanzanya kafilesi, bir gün sonra ülkeden ayrıldı

NEGATİF SONUÇ ALDI

Fenerbahçe’nin sezon başında Antwerp’e kiraladığı Mbwana Samatta da Belçika’ya döndükten sonra bir test daha olarak negatif sonuç aldı. Tanzanyalı futbolcu, Instagram hesabından fotoğraflar paylaşmayı sürdürerek karantinada olmadığını duyurdu.

 

İlgili Haberler