Malatyaspor Başkanı Gevrek'ten Youssuf açıklaması. Galatasaray istiyordu

Malatyaspor Başkanı Gevrek'ten Youssuf açıklaması. Galatasaray istiyordu
Süper Lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek, Galatasaray maçının ardından yaptığı açıklamada, Galatasaray'ın da transfer gündeminde olan Youssuf’un transferi için Galatasaray ile görüştüklerini açıkladı.

Gevrek'ten Youssuf açıklaması

Süper Lig'de ilk yarının son haftasında Galatasaray, Yeni Malatyaspor'u 1-0 yendi. Mücadelenin ardından  Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek, hem maç hem de transfer gündemine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. 

Gevrek, takımın iyi mücadele ettiğini kaydederek, "Zaman zaman takım olarak iyi futbol oynadık. Hatta 88'inci dakikaya kadar da iyi getirdik ama maalesef son dakikada yediğimiz gol bizi çok üzdü. İlk yarının son maçıydı. Genel olarak bir değerlendirme yapacak olursak 27 puan topladık. Bugün kazansaydık iyi olacaktı, bizim için çok önemliydi. İlk yarıyı 30 puanla kapatsak çok iyi olacaktı ama maalesef son dakikada gelen golle mağlup olduk" dedi. 

"DAHA ÖNCE GÖRÜŞMEMİZ OLDU" 

Gevrek, bir gazetecinin 'Youssuf'un transferi konusunda Galatasaraylı yöneticilerle bir görüşmeniz oldu mu?' sorusuna, "Daha önce bir görüşmemiz oldu. Bugün maç vardı. Maç öncesi Youssuf ile alakalı bir şey konuşmadık. Daha önce bir görüşmemiz olmuştu, şu an net bir şey yok. Ama Galatasaray ile Youssuf’la alakalı 1-2 görüşmemiz oldu. Bugün maçla ilgili konuştuk ama Youssuf ile alakalı görüşmemiz olmadı" cevabını verdi.