Manchester United taraftarından tuttuğu kulübe eşi benzeri olmayan bir dava

Manchester United taraftarından tuttuğu kulübe eşi benzeri olmayan bir dava
İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester United'ı destekleyen bir taraftar, eşine az rastlanacak bir sebep yüzünden kulübüne dava açmaya hazırlanıyor.

İngiltere Premier Ligi''nde Liverpool, Manchester United''ı deplasmanda tarihi bir skorla 5-0 yendi. Karşılaşmayı 5-0 kaybeden Kırmızı Şeytanlar''da teknik direktör Ola Gunnar Solskjaer tartışılmaya başlandı.

''SAÇ DÖKÜLMESİNE SEBEP OLDU''

Bu maçın yankıları halen devam ederken bir Manchester United taraftarı, eşine az rastlanacak bir sebep yüzünden hukuki yollara başvuracak. Andrew Tryan isimli Manchester United taraftarı, sinir ve stresten ötürü saçlarının dökülmesinden sorumlu tuttuğu Manchester United''a dava açacak.

Tryan, ilerleyen günlerde gönül verdiği kulübe dava açacak ve tazminat talebinde bulunacak. Ancak dünyanın dört bir yanındaki taraftarların Tryan’a destek çıkması, genç ismin davasının olumlu sonuçlanmasına yetmeyecek. Çünkü Manchester United’a açılan davayı destekleyecek resmi bir belge henüz yok.

Bu sezon Manchester United dört galibiyet, iki beraberlik ve üç mağlubiyet aldı ve liderin sekiz puan gerisinde 14 puanla yedinci sırada kaldı.

 

İlgili Haberler