Mansur Yavaş’tan dünya çapında başarı. Bu sözlerle duyurdu

Mansur Yavaş’tan dünya çapında başarı. Bu sözlerle duyurdu
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, ‘City Mayors Foundation’ tarafından düzenlenen World Mayor ‘2021 Dünya Belediye Başkanı Ödülü’ne aday gösterildiğini duyurdu. Yavaş, 21 ülkeden 32 belediye başkanın aday gösterildiği aday listesinde Türkiye’de tek, Asya’da ise dört belediye başkanından biri oldu.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, ‘City Mayors Foundation’ tarafından düzenlenen World Mayor ‘2021 Dünya Belediye Başkanı Ödülü’ne aday gösterildi. Yavaş''ın Ankara''da gerçekleştirdiği projeler, şeffaf yönetim uygulamaları, toplum sağlığının korunması için yaptıkları nedeniyle aday gösterildi.

TÜRKİYE’DEN TEK ASYA’DAN 4 ADAY
Yavaş, adaylığını sosyal medya hesabından “City Mayors Foundation tarafından düzenlenen 2021 Dünya Belediye Başkanı Ödülü’ne aday gösterildim. Türkiye''de tek, Asya''da 4 aday belediye başkanından biri olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Başarının asıl sahibi mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” sözleriyle duyurdu.

Uluslararası Şeffaflık Derneği ve İnsani Geliştirme Vakfı tarafından şeffaflık ödülüne layık görülen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, 21 ülkeden 32 belediye başkanın aday gösterildiği aday listesinde Türkiye’de tek, Asya’da ise dört belediye başkanından biri oldu.

OYLAMA E-POSTA İLE YAPILACAK
2021 Dünya Belediye Başkanı adaylarının oylaması e-posta yoluyla gerçekleştiriliyor.

Oy vermek isteyenler, Başkan Mansur Yavaş’ın pandemi sürecindeki liderliği, başkan olarak başarıları ve Ankara vizyonu hakkında düşüncelerinin yer aldığı ve tercihen İngilizce yazılmış bir yazıyı ‘ankara@worldmayor.com’ adresine gönderilebilecek. Oylamanın sonucu; tüm e-posta oylarının manuel olarak sayılması ve referansların World Mayor editörleri tarafından okunmasının ardından belirlenecek.

32 ŞEHRİN BAŞKANI ADAY
Nisan ayına kadar devam edecek oylamada ‘2021 Dünya Belediye Başkanı Ödülü’ için Ankara ile yarışan 21 ülkeden 32 şehir şöyle:

Ankara-Türkiye

Arnheim – Hollanda

Bogota – Kolombiya

Praga – Portekiz

Bratislava – Slovakya

Buenos Aires – Arjantin

Cascais – Portekiz

Dantumadiel – Hollanda

Delhi – Hindistan

Freetown – Siera Leone

Grenoble – Fransa

Grigny – Fransa

Guarulhos – São Paulo Brezilya

Helsinborg – İsveç

Kigali – Ruanda

Long Beach – Kaliforniya

Manchester –İngiltere

Mannheim – Almanya

Melbourne – Avusturalya

Mexico City – Meksika

Milan – İspanya

Milwaukee – ABD

Pasig – Filipinler

Raqqa – Suriye

Richmond – ABD

Rostock – Almanya

Rotterdam – Hollanda

Saint Omer – Fransa

San Bellino – İtalya

Villa de Conte – İtalya

Varşova – Polonya

Washington – ABD