Pelin Zaman ile sevgilisi Gökhan Akar ayrıldılar

Pelin Zaman ile sevgilisi Gökhan Akar ayrıldılar
Adı Donilo Zanna ile aşk dedikodularına karışan MasterChef Pelin Zaman ile Gökhan Akar çiftinin ayrıldığı iddia edildi. MasterChef'in jüri üyelerinden olan Danilo Zanna geçtiğimiz aylarda 9 yıllık eşi Tuğçe Demirbilek'ten tek celsede boşanmıştı.

MasterChef Türkiye''nin sevilen yarışmacılarından Pelin Zaman, son dönemde adından sıkça söz ettiriyor. Geçtiğimiz aylarda Pelin Zaman''ın, MasterChef Türkiye''nin sevilen jüri üyelerinden olan Danilo Zanna ile aşk yaşadığı iddia edilmişti. Bu iddiayı yalanlayan Pelin Zaman, şarkıcı Gökhan Akar ile aşk yaşadığını ifade etmişti.

Pelin Zaman ile Gökhan Akar çifti ayrıldı



Pelin Zaman ile Gökhan Akar çiftine nazar değdi.. İkilinin yolları sessiz sedasız ayrıldı. Geçtiğimiz haftalarda basına yansıyan, ''Danilo Zanna ile Pelin Zaman aşk mı yaşıyor?'' başlıklı haberlerin çiftin ilişkisine zarar verdiği iddia ediliyor. İkili, saygı ve nezaket çerçevesinde yollarını ayırdı.

Danilo Zanna, 9 yıllık eşi Tuğçe Demirbilek''ten geçtiğimiz aralık ayında tek celsede boşanmıştı. Şu sıralar Pelin Zaman''ın da hayatında kimse bulunmuyor. Yakın gelecekte bu ikili arasında bir yakınlaşma olup olamayacağını hep beraber göreceğiz."

 

İlgili Haberler