MasterChef Türkiye dokunulmazlık oyununu kim aldı. 22 Ekim 2020 MasterChef Türkiye bireysel dokunulmazlığı kim kazandı, hangi yarışmacı eleme adayı oldu? Mehmet Şef yine çıldırdı

MasterChef Türkiye dokunulmazlık oyununu kim aldı. 22 Ekim 2020 MasterChef Türkiye bireysel dokunulmazlığı kim kazandı, hangi yarışmacı eleme adayı oldu? Mehmet Şef yine çıldırdı
MasterChef Türkiye dün akşam yayınlanan son bölümünde dokunulmazlık ve eleme potası heyecanı yaşandı. MasterChef Türkiye’nin ikinci dokunulmazlık oyununda takımlar Somer Şef'in imza tabağını yapmak için kıyasıya mücadele ettiler. Gecenin sonunda MasterChef Türkiye’nin bu haftaki 2. ve 3. eleme adayı da belirlendi. İşte MasterChef Türkiye'de dün gece yaşananlar...

Hürriyet’in haberine göre, MasterChef Türkiye'nin 22 Ekim Perşembe akşamı ekranlara gelen 83. bölümünde dokunulmazlık heyecanı vardı. Kırmızı ve mavi takım yarışmacılarının çay konsepti için mücadele verdiği gecede Danilo, Somer ve Mehmet Şef kazanan takım olarak mavi takımı seçti. Bireysel dokunulmazlığı alan Ebru ise eleme adayı olarak Tanya'nın ismini verdi. MasterChef Türkiye dokunulmazlık oyununu kim aldı. 22 Ekim 2020 MasterChef Türkiye bireysel dokunulmazlığı kim kazandı, hangi yarışmacı eleme adayı oldu? Mehmet Şef yine çıldırdı. İşte MasterChef Türkiye’de dün gece yaşananlar.

yenicag-masterchef1-019.jpg

MASTERCHEF TÜRKİYE ELEME ADAYLARI KİMLER OLDU? 

TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef Türkiye'nin son bölümünde kırmızı takımda eleme adayları seçildi. Bireysel dokunulmazlığı alan Ebru, haftanın 2. eleme adayı olarak Tanya'nın ismini verdi. Kırmızı takımda yapılan oylamada 3. eleme adayı Emir oldu. MasterChef'te ilk eleme adayları Berker ve Sefa olmuştu.

yenicag-masterchef3-031.jpg

MASTERCHEF TÜRKİYE DOKUNULMAZLIĞI HANGİ TAKIM KAZANDI? 

MasterChef Türkiye'nin yayınlanan son bölümünde, kırmızı ve mavi takım "çay saati" için karşı karşıya geldi. Şefler dokunulmazlık oyunu için yarışmacılardan vişneli kek, sosyete mantısı, çilekli tart, ekler, sakallı sandviç, dereotlu poğaça ve çatal menüsünü hazırlamasını istedi.

yenicag-masterchef9-010.jpg

Bir saatlik sürenin ardından şefler kırmızı ve mavi takımın yemeklerinin tadına baktı ve oy çokluğu ile kazanan takım mavi takım oldu. Kırmızı takım ise bireysel dokunulmazlık için yeniden mutfağa girdi.

yenicag-masterchef4-025.jpg

MASTERCHEF TÜRKİYE BİREYSEL DOKUNULMAZLIĞI KİM ALDI? 

Çay saati menüsünü kaybeden kırmızı takım yarışmacıları bireysel dokunulmazlık için mutfağa girdi. Eleme adayı olmamak için mücadele veren kırmızı takım yarışmacıları bu turda Somer Şefin özel tabağı olan Oğlak Rogan Josh yemeğini yapmak için karşı karşıya geldi.

Hint mutfağına ait olan yemek için yarışmacılara 45 dakika süre verildi. Sürenin ardından şefler yarışmacıların yaptıkları yemeklerin tadına baktı ve kazanan isim Ebru oldu.

yenicag-masterchef5-020.jpg

MEHMET ŞEF'TEN SERT TEPKİ 

Dokunulmazlık oyununda yarışmacıların hatalarını gören Mehmet Şef yarışmacılara teknikleri anlattı.. Somer Şef'in imza tabağına en yakın tabağı yapmaya çalışan yarışmacılara kızan Mehmet Şef " Verdiğim MasterClass'lara yazıklar olsun" diyerek tepkisini gösterdi.

yenicag-masterchef7-010.jpg

MASTERCHEF TÜRKİYE 3. ELEME ADAYI KİM OLDU?

MasterChef’te haftanın üçüncü eleme adayını bireysel dokunulmazlığı kazanan isim belirledi. Bu akşam bireysel dokunulmazlığı kazanan Ebru, eleme potasına göndermeyi seçtiği isim Tanya oldu.

yenicag-masterchef8-012.jpg

MASTERCHEF TÜRKİYE TANYA KİLİTKAYALI KİMDİR?

26 yaşında olan Tanya Kilitkayalı, yarışmaya Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nden katılıyor. Yaptığı yemekle üçlü elemelere kalan Kilitkayalı Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü mezunu.

(Kaynak: Hürriyet)