Masumlar Apartmanı 47. bölüm fragmanı izle

Masumlar Apartmanı 47. bölüm fragmanı izle
Masumlar Apartmanı 47. bölüm fragmanı yayınlandı mı? TRT 1 ekranlarında Salı akşamları yayınlanan Masumlar Apartmanı son bölümünde Esat’ın evlenme teklifini geri çevirmeyen Gülben herkesi şok etmiştir. 

Masumlar Apartmanı 47. bölüm fragmanı izlemek için yayında. 9 Kasım akşamında yayınlanan Masumlar Apartmanı son bölümünde; Esat’ın teklifini geri çevirmeyen Gülben sonunda Safiye’nin en güvendiği dağları da yerle bir etmiştir.

Masumlar Apartmanı 47. bölüm fragmanı izle

Bu evliliğin gerçekleşmesini engellemek adına Safiye’nin aklında değişik planlar vardır ve bunu bir an önce yola koymak adına hareket edecektir. Gülben ise aslında bu durumların hepsinden habersizdir. Esat ile evlilik hazırlıklarına çoktan başlayan Gülben yine de içten içe kendisini sorgulamaya başlarken ailesinden gizli bir şekilde evlenecek olmasından dolayı bir huzursuzluk içerisindedir.

Masumlar Apartmanı 47. bölüm fragmanı izle

Safiye’nin oyunları konusunda korkuları içinden çıkılmaz bir hale gelen Gülben dışında Han’da sadece evdeki sorunların yanında Ceylan’la da uğraşmak zorunda kalacaktır. Diğer yandan da Rüya’nın üvey babası Vedat ile olan işleri de henüz bitmemiştir. Sabah Gülben’in evden çıktığının farkına varan Safiye, onun evlenmeye gittiğini sanarak kimsenin beklemediği bir hamlede bulunmaya karar verir.