Melo ve Drogba'dan Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim'e destek

Melo ve Drogba'dan Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim'e destek
Sarı kırmızılıların eski futbolcuları Drogba ve Melo, korona virüs nedeniyle hastanede tedavi gören Fatih Terim'e destek mesajı yolladı.

Melo ve Drogba'dan Terim'e destek

Dünyayı etkisi altına alan korona virüs, Türkiye'ye de sıçradı. Virüs nedeniyle  37 vatandaşımız hayatını kaybetti. Korona virüse yakalanan isimlerden biri de Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim oldu. Terim, korona virüs testinin pozitif çıktığını açıkladı. 

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim'e koronavirüs teşhisinin konması haberi üzerine destek mesajı paylaşan isimlere eski öğrencileri de katıldı.

Fildişili yıldız Didier Drogba ile Brezilyalı Felipe Melo yaptıkları paylaşımla Fatih Terim'e desteklerini gösterdi. Didier Drogba, "Çok değerli Hocam İmparator Fatih Terim ve İkinci Başkanımız Abdurrahim Albayrak'ın corona virüs sonuçlarının pozitif çıktığını üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayım. İki güçlü karakterin bu virüsü de yenebileceğine inancım sonsuz. Dualarım Hocam,Başkanım ve bütün Türk halkıyla beraber... Çare Turkiye, Çare the World" mesajını paylaştı.

Felipe Melo ise mesajında "Babacım seni çok seviyorum Allah yardımcın olsun umarım en kısa zamanda iyileşirsin." sözlerini kullandı.

Gomis: "Geçmiş olsun Fatih Terim. Kalbim ve dualarım sizinle. İnşallah corona virüsü de yeneceksiniz"