Meral Akşener iktidara meydan okudu

Meral Akşener iktidara meydan okudu
AKP iktidarı ve Erdoğan'ı sert ifadelerle topa tutan Meral Akşener, "Seçim ufukta göründü. İktidarın ortakları istese de, istemese de, sandık, er ya da geç milletimizin önüne gelecek. İYİ Parti iktidarı artık çok yakın" dedi.

Akşener devamla şunları söyledi:

"Milletimizden yetkiyi alıp, iktidara geldiğimizde; rakibimiz, hata üstüne hata yapan bu iktidar olmayacak. Rakibimiz, dünyanın gelişmiş ülkeleri olacak. İYİ Parti iktidarında, dünyada, Türkiye''nin dertleri değil, Türkiye mucizesi konuşulacak."

FELAKETE GİDEN BİR YOLDAYIZ

Uygulanan ucube yöntemle ekonominin giderek daha kırılganlaştığını vurgulayan Akşener şöyle devam etti: "Güven ve istikrarın zerresinin olmadığı yönetim anlayışı ile felakete giden bir yolda, milletçe yürüyoruz. Ama Erdoğan için saray sefası hız kesmeden devam ediyor."

ÜLKE DENEME TAHTASI YAPILDI

Türkiye Cumhuriyeti Devleti''ni, acemi ekonomistlerin, iş bilmez yöneticilerin, ve saray cehaletinin, deneme tahtası olmaktan kurtaracaklarını belirten Genel Başkan Meral Akşener, "İYİ Parti iktidarında ekonomiyi de, memleketi de, evelallah düze çıkartacağız" diye konuştu.

İşte Yeniçağ Gazetesi''nin birinci sayfası:

İlgili Haberler