Fenerbahçeli Mergim Berisha'nın eşi Vesa yine taraftarla atıştı! Sosyal medya karıştı

Fenerbahçeli Mergim Berisha'nın eşi Vesa yine taraftarla atıştı! Sosyal medya karıştı
Fenerbahçe'nin sezon başında kadrosuna kattığı ancak istediği verimi henüz alamadığı Mergim Berisha taraftarın tepkisine maruz kaldı. Berisha için eşi Vesa Berisha'dan da bir paylaşım geldi.

Spor Toto Süper Lig''in 25.haftasında Fenerbahçe, 1-0 geriye düştüğü maçta Giresunspor''u deplasmanda 2-1 yendi ve derin bir nefes aldı. Sarı Lacivertli takımın hücumcusu Mergim Berisha ise yine taraftarın hedefi oldu.

Fenerbahçe''nin dün oynadığı Giresunspor maçında elmacık kemiği kırılan Serdar Dursun''un yerine oyuna dahil olan Megim Berisha, performansı nedeniyle eleştirilerin odağı oldu.

Gelen eleştiriler üzerine Fenerbahçeli futbolcu Berisha''nın eşi Vesa Berisha, sosyal medyadan sert açıklamalar yaptı. 

Daha önce de sarı-lacivertli taraftarların eleştirilerine cevap veren Vesa, "Çok komiksiniz. Çoğu taraftarın profesyonel futbolcu ve antrenör olduğunu bilmiyordum, haydi gerçeğe dönelim. Benim eşim bir futbolcu ve sizi buna hayallerinizde bile ulaşamazsınız." ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe''nin sezon başında Salzburg''tan 5 milyon Euro''ya kattığı 23 yaşındaki Alman santrfor bu sezon 21 maçta süre aldı ve 5 kez fileleri sarstı.

 

İlgili Haberler