Mert Hakan'dan Terim'e flaş telefon

Mert Hakan'dan Terim'e flaş telefon
Galatasaray'ın uzun süredir istediği ve prensip anlaşmasına varıldığı da belirtilen Mert Hakan Yandaş için, Fenerbahçe Emre Belözoğlu kozu ile araya girmişti. Yaşanan gelişmeler üzerine Mert Hakan'ın Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'i, telefonla aradığı ortaya çıktı. İşte o konuşma..

Süper Lig'de bütün kulüpler kadrolarını güçlendirme konusunda hamlelerini yapmaya başladı ve hareketlilik arttı.

Galatasaray ve Fenerbahçe orta saha mevkisine transfer yapmak için kolları sıvarken aynı isim üzerinde birleşmişti.

Bu sezonun flaş ekibi Sivasspor'un yükselen yıldızı Mert Hakan Yandaş, iki takımın da gözdesi konumuna geldi.

Cimbom ve Kanarya bu transfer için teklifini yaparak beklemeye geçmişti ve transferde flaş bir gelişme yaşandı.

Ezeli rakipler arasında büyük bir transfer savaşı başlatan Sivassporlu Mert Hakan Yandaş tercihini yaptı…

Devre arasında Galatasaray ile ön anlaşma yapan fakat ardından Fenerbahçe'den çok cazip bir teklif alan genç yıldızın kesin kararını verdiği öğrenildi.

FATİH TERİM'İ ARADI

Takvim'in haberine göre, Mert Hakan'ın kısa süre önce teknik direktör Fatih Terim'i telefonla aradığı ve "Size bir söz verdim. Merak etmeyin… Yeni sezonda Galatasaray formasını giyeceğim" dediği belirlendi.

Bu sözler sarı-kırmızılıları rahatlatırken, yine de tedbir elden bırakılmayacak. Yönetim sezon başı anlaştığı Vedat Muriç'in son anda Fener'e gitmesi nedeniyle bu kez işi sıkı tutacak.

Galatasaray transfer sezonu başlar başlamaz Mert Hakan'a 4 yıllık imzayı attıracak. Eğer bir aksilik olmazsa başarılı futbolcu önümüzdeki sezon Selçuk İnan'ın 8 numaralı formasını giyecek.