Hala Messi’nin golü konuşuluyor

Hala Messi’nin golü konuşuluyor
Messi, PSG formasıyla ilk golünü dün akşam eski hocası Guardiola’nın takımı Manchester City’nin ağlarına yolladı.

Şampiyonlar Ligi''nde Paris Saint Germain''in UEFA Şampiyonlar Ligi''nde dün gecenin en dikkat çeken maçında Manchester City ile oynadığı karşılaşmadaki Lionel Messi, muhteşem bir golle yaptığı siftah konuşuluyor.

Geçen sene Şampiyonlar Ligi yarı finalinde karşı karşıya gelen iki takım, bu kez A Grubu’nda kozlarını paylaştı. Yıldızlar topluluğu iki takımın mücadelesinde gülen taraf 2-0’lık sonuçla Paris Saint Germain oldu.

Lionel Messi, Neymar, Kylian Mbappe’li PSG, Kevin De Bruyne, Jack Grealish, Raheem Sterling’li Manchester City’yi mağlup etti. Manchester City, yakaladığı fırsatları değerlendiremedi, Gianluigi Donnarruma kurtarışlarıyla yıldızlaştı, atılan iki güzel gol sonucu belirledi.

 

MESSI’DEN MUHTEŞEM GOLLE SİFTAH

Hızlı gelişen PSG atağında Lionel Messi, topu süratle rakip yarı alana taşıdı. Sağ kanattan içe kat eden Arjantinli yıldız, Mbappe ile verkaç yaptıktan sonra topun gelişine muhteşem bir vuruş yaptı. Ederson’un bakışları arasında ağlara giden top, Messi’nin PSG formasıyla kaydettiği ilk gol olarak kayıtlara geçti.

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca PSG, ilk hafta Club Brugge deplasmanında aldığı beraberliği telafi etti. Bu sonuçla PSG puanını 4’e yükseltirken, Manchester City 3 puanda kaldı.

Messi, karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamada “İlk golümü atmayı istemiştim. Bunun için çok mutluyum. Şu anda çok fazla oynayamıyorum. Sadece bir kez 90 dakika forma giyebildim. Adapte olmaya çalışıyorum” dedi.