Millet İttifakı makası ilk kez bu kadar açtı. Son seçim anketini canlı yayında açıkladı

Millet İttifakı makası ilk kez bu kadar açtı. Son seçim anketini canlı yayında açıkladı
Yapılan son anketlerde Millet İttifakı makası açmaya devam ediyor.

Yaklaşan seçimle birlikte anket sonuçları gelmeye devam ediyor. Bir anket sonucu da KRT TV''de Semra Topçu''nun Haftanın Panoraması programına konuk olan Bulgu Araştırma Şirketi Başkanı Semih Turan''dan geldi. Turan, mart ayında yapılan anketi aktardı.

"Tencere iktidar götürür" söyleminin altını çizen Turan, "Bir sene sonra ne olur bilemiyorum ve bundan çekiniyorum. Ama şu anda saha şunu söylüyor. Kendini kimlik olarak nerede ifade ederse etsin, hangi partiye oy verirse versin insanların ortak noktası ekonominin çok kötü olduğunu düşünmeleri; Türkiye’de hayat pahalılığı dayanılmaz noktada. Artık insanlar itiraz etmiyor, isyan noktasındalar" diye konuştu.

SON ANKET SONUCUNDAKİ PARTİLERİN OY ORANLARI

"Cumhur İttifakı iktidarının sonunu yaşadığımızı" söyleyen Turan, partilerin oy oranlarını şu şekilde duyurdu:

AKP yüzde 32,4, CHP yüzde 26,2, İYİ Parti yüzde 12,8, MHP yüzde 7,4, DEVA Partisi yüzde 1,8, Türkiye İşçi Partisi yüzde 1,2, Gelecek Partisi yüzde 0,5, diğer partiler yüzde 4,9.

MİLLET İTTİFAKI CUMHUR İTTİFAKI''NIN ÖNÜNDE

Millet İttifakı''nın Cumhur İttifakı''nın önünde olduğunu kaydeden Semih Turan, "Millet İttifakı ilk kez aslında bu psikolojik de üstünlük Cumhur İttifakı’ndan daha önde görünüyor" ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler