Miralem Pjanic'ten Ronald Koeman açıklaması

Miralem Pjanic'ten Ronald Koeman açıklaması
Beşiktaş'ın Barcelona'dan kiraladığı Miralem Pjanic, Barcelona ile yolları ayrılan ve yıldızının barışmadığı eski teknik direktörü Ronald Koeman hakkında sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı.

Barcelona ile teknik direktör Ronald Koeman''nın yollarının ayrılması sonrası Miralem Pjanic de bir açıklama yaptı. Sezon başında Katalan ekibinden kiralık olarak Beşiktaş''a katılan yıldız futbolcu sosyal medyadan konuştu.

"KOEMAN''A İYİ ŞANSLAR"

Pjanic, kendisini oynatmayan ve bu nedenle yıldızının barışmada eski teknik direktörüne karşı olumsuz bir tavrı olmadığını aktardı. Bosnalı futbolcu, kariyeri boyunca hiçbir zaman kasıtlı, dolaylı veya doğrudan kimseye zarar verme niyetinde olmadığını belirterek, Koeman''a iyi şanslar dileklerinde bulundu.

Miralem Pjanic kişsel hesabından şu ifadeleri kullandı:

"Herkesin gözünün ekranlarda olduğu bir dünyada, birini yanlış anlamak ve anlamın dışına çıkarmak çok kolay. Kariyerim boyunca hiçbir zaman kasıtlı, dolaylı veya doğrudan kimseye zarar verme niyetinde olmadım. 

"BEŞİKTAŞ İÇİN EN İYİSİNİ YAPACAĞIM"

Herkese saygı duyacak bir şekilde yetiştirildim. Ve bunu her şekilde devam ettirmek niyetindeyim. Ronald Koeman''a gelecekteki yolculuğunda iyi şanslar diliyorum. Takımım için elimden gelenin en iyisini yapmaya devam edeceğim."

BARÇA''DA KATKI SAĞLAYAMADI

Barcelona''ya 2020-21 sezonunda bir başka Avrupa devi Juventus''tan transfer olan Miralem Pjanic, La Liga''da sadece 6''sı ilk 11 olmak üzere 19 maçta şans buldu. 29 yaşındaki orta saha oyuncusu bu karşılaşmalarda Koeman''ın ekibine gol veya asist katkısı sağlayamadı.