Mizahın usta ismi Turgay Yıldız Sağlık Bakanı’nın açıklamalarını böyle taklit etti. Ocak dedi Mart dedi Nisan dedi Mayıs dedi şimdi de Sonbahar dedi

Mizahın usta ismi Turgay Yıldız Sağlık Bakanı’nın açıklamalarını böyle taklit etti. Ocak dedi Mart dedi Nisan dedi Mayıs dedi şimdi de Sonbahar dedi
Yaptığı taklitlerle sosyal medyada dikkat çeken tiyatrocu Turgay Yıldız, son videosunda Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’yı taklit etti. Koca’nın korona virüs aşılamalarına ilişkin iki farklı açıklamasına dikkat çeken Yıldız, Bakan Koca’yı taklit ettiği videoda “Farklı zamanlarda farklı açıklamalarda bulunduğum için kafalarınız karışmış olabilir” ifadelerini kullandı.

Tiyatrocu Turgay Yıldız, aşılama çalışmalarına ilişkin son dönemde farklı açıklamalar yapmasıyla gündeme gelen Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’yı taklit etti.

Yaptığı taklitlerle dikkat çeken Yıldız, Twitter hesabından paylaştığı videoda Bakan Koca’nın aşılama takvimiyle ilgili iki farklı açıklamasına dikkat çekti.

Bakan Koca’nın virüse ilişkin ilginç açıklamalarına da değinen Turgay Yıldız, taklit videosunda "Korona virüs sıradan bir hastalık haline gelmeyecek. Çok geçmeden salgın gücünü kaybedecek. Covid’in yanında üzerinize afiyet sözü eklenecek." gibi Koca’nın açıklamalarına benzer ifadeler kullandı.

Sözlerine "Farklı zamanlarda farklı açıklamalarda bulunduğum için kafalarınız karışmış olabilir. 50 milyon dedim, 52 milyon dedim 100 milyon aşıyla ilgili beyanatta bulundum Mayıs’a kalmayacak bitireceğiz dedim olan bu elimizde olan bu." diyerek devam eden tiyatrocu taklit videosunu şu sözlerle sonlandırdı:

"Bilim Kuruluyla benim söylediğim şeyler çelişti. Bunu çelişki olarak değil farklılıklar zenginliklerimiz gibi görürsek oradan ben sıyırırım. Aşının tarihine gelince ümit ediyorum ki Ekime… Ekime olmazsa bir dahakine."

Ünlü tiyatrocu Bakan Koca''yı taklit ettiği videosunu "OLURSA EKİM’E..." notuyla paylaştı.

Turgay Yıldız’ın videosu birçok beğeni alırken sosyal medyada kısa sürede viral oldu.

 

İlgili Haberler