İşte Erdoğan bu!

Pazar günü gerçekleştirdiği İzmir mitinginde Erdoğan’ın söylediklerini birlikte dinleyelim:
 “-Bugün gelirken bir bayan, yanında herhalde kocasıydı, beyiydi. Oradan eliyle öyle çirkin bir hareket yapıyor ki, işte CHP bu. Yani ülkenin Başbakanı oradan geçiyor, sen elinle kolunla o hareketi yapıyorsun. Sen bir bayansın ya, kadınsın ya, sen o kol hareketini nasıl yaparsın? İşte CHP zihniyeti budur. Yani bunu bir erkek yapsa aklım erer de, ki o dahi yapamaz, bir bayanın onu yapmasını anlamıyorum!” 
 “İşte CHP bu”  mudur yoksa başka bir şey midir bilmiyorum amma kesinlikle biliyoruz, çünkü defalarca ispat ettikleri gibi,  “İşte Erdoğan bu!” dur.
İnsan sormadan edemiyor!
Sayın Başbakan tarif ettiğiniz hareket çirkin, anladık, tamam da, onu yapanın CHP’li olduğunu nasıl bildiniz? Hadi bildiniz diyelim! CHP yönetiminin ve CHP tabanının ekseriyetinin böyle bir hareketi tasvip ettiğinden nasıl emin oldunuz da, “İşte CHP bu”  dediniz, diyebildiniz?
Belki de o bayan oyunu bugüne kadar AKP’ye vermiş, evlerde bulunan kasalar, kasalarda dolu olan dolar ve eurolar, ayakkabı kutularında ortaya çıkanlar, İran ajanına, kara para aklayıcısına, rüşvet dağıtıcısı kadın sunucusuna,  “Seni polis takip ediyorsa gelir önüne yatarım”  diyen bakana kızan ve  “Bundan sonra benden zor oy alırsın!”  mesajı vermek isteyen bir AKP’lidir!
 Olamaz mı?
Belki Gezi olaylarına karışmış ve sizin  “Destan yazdı”  diye övdüğünüz kişiler tarafından canı yakılmış bir vatandaştır; olamaz mı? Belki evinden ekmek almak için çıkan amma  “kafasına sıkıldığı”  için aylarca hastanede yatan, bir deri bir kemik kalmış o masum Berkin’in annesinin Gaziantep konuşmanızda on binlerce kişiye yuhalatmanıza içerleyen bir vicdan sahibidir!
 Olamaz mı?
Tamam, CHP’li de olabilir amma Türkiye’de AKP dışında seçime giren 24 parti daha var, onlardan birine sempati duyan bir partili olmadığı anlında yazıyor mu?
Belki hiçbiri değildir, belki siz yanlış anlamışsınızdır! Çünkü son günlerde her şeyden şüphelenir oldunuz, bir tuhaflaştınız. 
Türk Tabipleri Birliği işte bu halleriniz için ruh halinizin giderek kaygı verici olduğunu, şahsınız ve ülkemiz adına endişe duyduklarını açıklamadılar mı?
Olamaz mı?
Nitekim kapısına polisleri dayadınız, hanımefendiyi evinden aldınız, savcının karşısına çıkarttınız, savcı da serbest bırakmadı mı?
Bıraktı..
İnşallah o savcının başına bir şey gelmez!
Demek ki ortada fol da yok yumurta da..
Velev ki fol da vardı yumurta da..
Bu konuyu meydandaki on binlerin, televizyon başında sizi dinleyen milyonların bilmesi çok mu elzemdi?
Sizin milleti germekten, kutuplaştırmaktan, yüzde elliyi diğer yüzde elli ile kanlı bıçaklı hale getirmekten başka türlü siyaset yapmaya gücünüz mü yetmiyor, aklınız mı ermiyor, yoksa birileri mi müsaade etmiyor, söyleyin de bilelim artık!
Attığınız fitne tohumlarının hesabını ahrette nasıl vereceğinizi ve tarihe nasıl geçeceğinizi hiç merak etmiyor musunuz?

Yazarın Diğer Yazıları