Müge Anlı ile Tatlı Sert ATV canlı izle 30 Ağustos 2021 Müge Anlı tek parça full izle

Müge Anlı ile Tatlı Sert ATV canlı izle 30 Ağustos 2021 Müge Anlı tek parça full izle
Müge Anlı ile Tatlı Sert, 30 Ağustos 2021 Pazartesi gününde canlı yayında ATV’de. Ekranların uzun soluklu sabah programlarından Müge Anlı’da birbirinden ilginç olaylar izleyenleri bekliyor.

Sabah programlarının unutulmazları arasında yer alan Müge Anlı ile Tatlı Sert, 30 Ağustos Pazartesi gününde izleyenleri ile buluşmaya hazırlanıyor. 2 aylık bir aranın ardından izleyenlerinin karşısına çıkacak olan Müge Anlı daha öncesinde bu konu hakkında bazı bilgilendirmede bulunmuş ve izleyenlerini heyecanlandırmıştı.

Sosyal medya hesabı üzerinden geçtiğimiz günlerde paylaşımda bulunan Müge Anlı, 30 Ağustos Pazartesi günü ATV ekranlarında saat 10.00’da izleyenleriyle buluşacak. Anlı, "Sabah Allah''tan bir mani olmazsa beraberiz. Bu güzel jenerik için yönetmenim ve kurgu yönetmenimle tüm ekip arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Herkesin eline, emeğine sağlık. Allah utandırmasın." dedi.

Müge Anlı, 14. sezonuyla izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Atv’nin uzun soluklu programının yayın tarihi yayınlanan fragmanla duyuruldu. Araştırmacı – gazeteci Müge Anlı, 30 Ağustos Pazartesi sabahı saat 10.00''da canlı yayınla Atv ekranlarında izleyicisiyle buluşuyor.

 

 

İlgili Haberler