Muhteşem Yüzyıl hayranı Cardi B. yanlışlıkla öyle bir fotoğraf paylaştı ki !

Muhteşem Yüzyıl hayranı Cardi B. yanlışlıkla öyle bir fotoğraf paylaştı ki !
Üstsüz bir şekilde kanepede uzanırken çektiği fotoğrafı yanlışlıkla Instagram hesabından yayınlayan ABD'li rapçi Cardi B, kısa süre sonra hatasını fark ederek hikayeyi silse de, görüntüler sosyal medyada gündem oldu.

Ülkemizde Muhteşem Yüzyıl hayranlığı ile bilinen gerçek adı Belcalis Almanzar olan ABD'li rapçi Cardi B., sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla magazin gündemine oturdu.

Çıplak bir şekilde kanepede uzanırken poz veren Cardi B. o anları yanlışlıkla sosyal medya hesabından yayınladı.

i-1-039.jpg

2017 yılında kendisi gibi rapçi olan Offset ile evlenen ve boşanma aşamasında olan 28 yaşındaki rapçi, yaptığı hatayı kısa süre sonra fark ederek hikayeyi silse de, görüntü sosyal medyanın gündemine oturdu.

Hayranları ilk olarak hesabın ele geçirildiğini düşünse de, Card B. yaptığı açıklamayla duruma açıklık getirdi.

5f87fb145542841ef8c29bb1.jpg

"KENDİM BATIRDIM" 

Konuyla ilgili açıklama yapan şarkıcı, "Birilerini suçlamam gereken bir hikaye paylaşmadım. Kimse suçlu değil. Kendim batırdım" ifadelerini kullandı.

5f87fb145542841ef8c29baf.jpg

"KAHVALTI SONRASI PARTİYE GİDECEĞİM" 

Twitter hesabından da bir ses kaydı yayınlayan 28 yaşındaki Cardi B., "Tanrım neden bir aptal gibi görünmemi sağlıyorsun? Neden, neden, neden! Kendime yüklenmeyeceğim. Kahvaltı edeceğim ve sonra partiye gideceğim çünkü düşünmek istemiyorum. İlk kez olmuyor. Striptizci bile olabilirdim" dedi.

Kariyerine önce erotik dansçı, sonra da televizyon yıldızı olarak başlayan Cardi B., son yıllarda müzik dünyasının en gözde genç kuşak rap yıldızlarından biri oldu.

KAYNAK: MİLLİYET