Muş ve Batman'da hain tuzak

Muş ve Batman'da hain tuzak
Batman’ın Kozluk İlçesi’nde güvenlik güçleriyle PKK’lılar arasında çıkan çatışmada 1 uzman çavuş hafif yaralandı. Muş'ta da içerisinde askerlerin bulunduğu aracın geçişi sırasında meydana gelen patlamada bir uzman çavuş ile bir er yaralandı.

Batman'ın Kozluk İlçesi’nin Gümüşörgü Köyü yakınlarında arazi arama tarama faaliyetinde bulunan askerlere, bölgede gizlenen PKK’lılar tarafından ateş açıldı. Açılan ilk ateşte mermin sektirdiği bir taş parçasının isabet ettiği uzman çavuş hafif yaralandı. Askerlerin de anında karşılık vermesiyle bir süre çatışma çıktı.

Yoğun ateş üzerine kaçan PKK’lıları etkisiz hale getirmek için bölgedeki geniş kapsamlı operasyonlar sürüyor. Hafif yaralı uzman çavuş hastanede tedavi altı altına alındı.

MUŞ'TA ASKERE HAİN TUZAK

Muş’ta içerisinde askerlerin bulunduğu aracın geçişi sırasında meydana gelen patlamada 2 kişi yaralandı.

Alınan bilgilere göre, olay, Harman köyü yakınlarında meydana geldi. Merkeze bağlı Kızılağaç Jandarma Karakolu'nda görevli bir uzman çavuş ile bir erin içerisinde bulunduğu sivil aracın geçişi sırasında, daha önce PKK'lı teröristlerce yola döşenen bomba infilak ettirildi. Patlamada araç içerisinde bulunan askerler hafif şekilde yaralanarak hastaneye kaldırılırken, bölgede operasyon başlatıldı.