Muslera'nın yeni maaşı belli oldu

Muslera'nın yeni maaşı belli oldu
Süper Lig ekiplerinden Galatasaray, deneyimli file bekçisi Fernando Muslera'nın sözleşmesini 3 yıl daha uzatacak. Bugün düzenlenecek olan tören 14.30'da Türk Telekom Stadı Basın Toplantı Odası'nda düzenlenecek. Deneyimli eldivenin yıllık maaşının ise 2.5 milyon Euro olacağı öğrenildi.

AA''da yer alan habere göre, Galatasaray Kulübü, Uruguaylı file bekçisi Fernando Muslera ile sözleşme uzatılması konusunda anlaşmaya varıldığını duyurdu. Uruguaylı eldiven ile bugün resmi sözleşme imzalanacak. Muslera, sarı kırmızılı kulüpten yıllık 2.5 milyon Euro alacak.

Sarı kırmızılı kulüpten dün yapılan açıklamada, "Profesyonel Futbol A Takım Kaptanı Fernando Muslera''nın sözleşme yenileme imza töreni 16 Mart 2021 Salı günü saat 14.30''da Türk Telekom Stadyumu Basın Toplantı Salonu''nda yapılacaktır." ifadeleri kullanıldı.

Başarılı file bekçisi Galatasaray ile 374 maça çıktı ve 5 lig şampiyonluğu, 5 Süper Kupa, 4 de Türkiye Kupası kazandı.

Süper Lig’de 27. haftadaki B.B.Erzurum maçında 300. kez sahaya çıkan ve Türkiye’de en uzun süre oynayan yabancı unvanını alan 34 yaşındaki kalecinin sözleşmesini uzatılıp uzatılmayacağıyla ilgili soruya Fatih Terim, “Herhangi bir problem olmadan bizimle devam edeceğini düşünüyorum” demişti.

İlgili Haberler