Müşteri garantili lokanta açalım. Hazine garantili projeler halkın espri konusu oldu

Müşteri garantili lokanta açalım. Hazine garantili projeler halkın espri konusu oldu
3 kuruş gelirle ay sonunu getiremeyen vatandaş bu bayramı da 5 kuruşsuz geçiriyor. Çıkış yolu arayan vatandaşlar, geçiş garantili, YSS ve Osmangazi köprüleri ile Avrasya Tüneli ve otoyolları işleten müteahhitler gibi ceplerini dolduracak formül buldu. Hazine garantili projelerden yararlanmak isteyen vatandaşın lokanta hesabı hem güldürdü hem düşündürdü.

Müşteri garantili lokanta açalım. Hazine garantili projeler halkın espri konusu oldu

Sözcü''nün haberine göre, cebinde sayılı parayla ay sonunu getirebilmenin hesabını yapan vatandaşlar, bu bayrama da buruk girdi. Çocukların tükettiği ürünlerin de ateş pahası olduğunu her fırsatta dile getiren vatandaşlar, "Evlatlarımız da dahil kimsenin yüzüne bakacak halimiz kaldı" diyerek içinde bulundukları çıkmaza isyan ediyor.

Cebinde sayılı parası olduğu için çocuğunun istediği çikolatayı "Tadı kötü" diyerek buruk şekilde raftaki yerine bıraktırmak zorunda kaldığını belirten ismini vermeyen bir vatandaş "Her çocuğun babası onun kahramanıdır. Onun istediği şeyi alamamanın ezikliğini yaşıyorum. Eşek gibi çalışıyorum ama ne elde var ne avuçta" diyerek yaşadıklarına isyan etti.

Vatandaşlar, iktidarın Hazine garantili projeleri, espri konusu yaptı. Dar gelirlinin hem güldüren hem düşündüren Hazine garantili proje önerisi. 

* Devlet bize 3 milyon lira kredi versin

* Bu parayla güzel bir lokanta açalım

* Günlük 3 bin müşteri garantisi versin

* Gelen müşterinin parasını biz alalım

 * Gelmeyenlerin parasını devlet versin

* Lokantanın tüm vergi borçları silinsin

* Bankalara olan kredi borcumuzu ödeyemezsek onu da Hazine ödesin

İlgili Haberler