Nur Yerlitaş öldü mü? Nur Yerlitaş kimdir? Nur Yerlitaş kaç yaşında?

Nur Yerlitaş öldü mü? Nur Yerlitaş kimdir? Nur Yerlitaş kaç yaşında?
Magazin muhabiri Burhan Akdağ, Nur Yerlitaş kendi evinde hayatını kaybettiğini belirtti. Vatandaşlar ise internette, “Nur Yerlitaş öldü mü?” sorusunu sıkça aratmaya başladı. Peki Nur Yerlitaş kimdir? Nur Yerlitaş öldü mü? Nur Yerlitaş nereli?

Nur Yerlitaş, ünlü magazin muhabiri Burhan Akdağ'ın haberine göre, evde hayatını kaybetti. Yerlitaş, geçtiğimiz yıl beyin ameliyatı olmuş ve zor günler geçirmişti. Yerlitaş, 64 yaşındaydı. Peki Nur Yerlitaş kimdir? Nur Yerlitaş öldü mü? Nur Yerlitaş nereli?

NUR YERLİTAŞ ÖLDÜ MÜ?

Geçtiğimiz yıl beyin ameliyatı olan Nur Yerlitaş, bir süredir hastanede tedavi gören isim kendini evine kapatmış ve hiçbir programda yer almamıştı. Ünlü magazin muhabiri Burhan Akdağ, Yerlitaş’ın tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybettiği belirtti.

2509597-810x458-001.jpg

NUR YERLİTAŞ KİMDİR?

Ünlü modacı Nur Yerlitaş, 11 Aralık 1960 yılında İstanbul’da doğdu.

Annesinin adı Saadet Yerlitaş’dır. Benan adında bir kız kardeşi vardır. Dobralığı ile biliniyor. Bu yüzden sözünü sakınmak hiç ona göre değil. Kendisini “dikişçi” ve “kostüm tasarımcısı” olarak tarif ediyor. Bilindik ifadesiyle “modacı” olarak anılmak istemiyor. Bir dikiş atölyesi vardır.

1200x627-nur-yerlitasin-son-halini-gorenler-sok-oldu-1-yil-once-ameliyat-olan-nur-yerlitasin-hastaligi-neydi-1564650833352-001.jpg
80li yıllarda Paris’ten, Milano’dan valiz içinde getirdiği kıyafetleri satarak modacılığa başlayan Yerlitaş, İtalya’nın Milano kentinde de yüksek tavanlı minik bir dairesi var. Mutfağında iki buzdolabı var. Birinde meyveler, içecekler, diğerinde pasta tipi yiyecekler bulunuyor.

nur-yerlitas-1398494.png