Ödemiş Hastanesi'nde korkutan yangın!

Ödemiş Hastanesi'nde korkutan yangın!
İzmir'in Ödemiş ilçesinde, Devlet Hastanesinde çıkan yangına müdahale ediliyor. Morg yakınında bulunan yoğun bakım ünitesi ve kadın doğum servislerindeki hastalar acil servise nakledildi. Diğer servislerde kalan hastalar da panik yaşadı.

Ödemiş İlçe Devlet Hastanesi'nin morgunun çatısından, saat 14.00 sıralarında alevler yükselmeye başladı.

Hastane personeli ile bazı hasta ve yakınları dışarı çıkarken, ihbar üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.

Alevlere itfaiye ekipleri tarafından müdahale edildi. Çatıdaki klima motorlarının elektrik aksamının kısa devre yapması sonucu çıktığı belirlenen yangın söndürüldü.

ACİL SERVİSTE DOĞUM YAPTI

Yangın nedeniyle kadın doğum servisinden acil servise nakledilen Duygu Kırkaya, bir kız bebek dünyaya getirdi. Anne ve bebeğin sağlık durumlarının iyi olduğu, doğumun ardından servise alındığı bildirildi.

 

odemis-devlet-hastanesinde-korkutan-yangin-8217-dhaphoto1.jpgodemis-devlet-hastanesinde-korkutan-yangin-ek-fotograf-2101-dhaphoto1.jpg

odemis-devlet-hastanesinde-korkutan-yangin-ek-fotograflar-9163-dhaphoto2.jpgodemis-devlet-hastanesinde-korkutan-yangin-ek-fotograflar-9163-dhaphoto1.jpg